Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi az a sárgatest ciszta?...

Mi az a sárgatest ciszta? Ettől még lehetséges a terhesség?

Figyelt kérdés
2008. jan. 20. 12:49
 1/3 anonim ***** válasza:
szia.A 7–11. terhességi héten gyakran látszik a méh mellett egy különálló, tiszta bennékű, vékony falú, 2–4 mm átmérőjű cysta, mely később eltűnik. Beavatkozásra nincs szükség.ezt egy szakoldalról másoltam be neked.azt írják hogy ez terhesség alatt figyelhető meg.nem írtad hogy már tudod e a terhességet,vagy még csak tervezed.
2008. jan. 22. 23:19
 2/3 anonim ***** válasza:
én írtam az előző választ.ezzel még kiegészíteném:A tüszőrepedést követően a tüszőből kialakuló hormontermelő sárgatest erős bevérzése is cisztát eredményezhet. Ezek általában 5-6 cm átmérőjű, sima felszínű, cisztaszerű képletek, amelyek az esetek többségében beavatkozást nem igényelnek, spontán felszívódnak. remélem segítettem.
2008. jan. 22. 23:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Szia! Èn voltam a kèrdezö. Nagyon köszönöm Neked a vàlaszt,sokat segitettèl!! Köszönöm!!!
2008. jan. 23. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!