Felfáztam és most van peteérésem próbálkozhatunk?
Én ha fel vagyok fázva, akkor nem a szexen jár az eszem. (Bocs, de ez a véleményem)
Valamint, ha fáj vizeléskor, az már húgyúti fertőzést is jelent, ami könnyen átterjedhet a környező szervekre (petefészek, hüvely, méh), így ha szeretkeztek még a párodra is átadhatod a fertőzést.
Második vagyok
megértelek, hogy szeretnél nagyon babát, de most az a fontos, hogy kezeljék a gyulladást.
Te sem bocsátanád meg magadnak, ha emiatt még egy vetélést át kéne élned emiatt. Légy türelmes, hidd el, hogy megéri.
Szia!
Voltál orvosnál?? Mit mondott??
Szia!
Örülök neki, hogy jobban vagy. Ha tényleg szépen kitisztultál, akkor szerintem van esély a babára. A szeptemberi,októberi babák olyan kis nyugisak. Az én fiam is októberi.:) Semmi gondom vele.
Kívánom, hogy sikerüljön a kisbaba! És tényleg ne haragudj az első válaszomért, nem úgy gondoltam.
De most már jobban figyelj magadra, már lehet hogy ketten vagytok pár nap múlva. Öltözz fel rendesen, amikor kimész a hidegbe. Dupla zokni, mert lábról fázik fel az ember a legkönnyebben.
Azért ne add fel!! Még lehet ebből baba, lehet, hogy a felfázás kavart be és így reagált a szervezeted, mert tudja, hogy vágysz a babára.;)
BUÉK Nektek is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!