Ha valakinek megvolt rendesen a mensese, van olyan hogy mégis terhes?
Nem leosztást kérek,hanem kíváncsi vagyok.nekem megvolt rendesen.Hosszra és mennyiségre is a olyan volt mint a többi.De eddig mensi után egyből lett folyásom ami addig tartott ameddig nem volt peteérés.most nincs,vagy csak néha,és néha alul fáj a hasam a méhemnél.A kislányomnál fájt így csak most ritkábban.Meg néha émelyeg a gyomrom.
Nem képzelek be semmit,mert (igaz hogy csak megszakításos módszerrel) de védekezünk.Pont ezért gondolom hogy akár lehet is.
Csak normális válaszokat szeretnék kérni.Előre is köszönöm.
Ha dettó ugyanolyan a menzeszed, mint eddig, akkor nem valószínű.
Kicsi változás mindig szokott lenni ha terhesség is fennáll.
A peteérés pedig előfordul, hogy csúszik vagy elmarad.
Amúgy legszívesebben tesztelnék egyet,de hülyén érezném magam a párom előtt,hogy elmúlt a mensesem és mégis azt hiszem terhes vagyok.
Azért szeretnék itt tanácsot kérni hogy egyáltalán fordult-e elő valakivel így,hogy megvolt a mensese és mégis babát várt.
A teszt pár forint és megnyugtat...
A párod is megérti, de nem kell Ö, te is ellenőrizheted.
(időben az esemény-utáni tab.még megoldás lett volna!)
Köszönöm a válaszokat.Akkor lehet beszélek vele,és veszek egy tesztet.De hogy félreértések ne essenek,habár nem lenne tervezett baba,nem lenne baj ha mégis ő van a dologban.Hisz már van egy kislányom 15,5 hónapos.
07:13-asnak üzenem,nem olvastad jól el a kérdést.mivel megszakításos módszerrel védekezünk bármikor benne van a pakliban hogy baba lesz,és nem bennem ment el a párom,így nehéz olyan tabit bevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!