Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Meg akar jönni, vagy esetleg...

Meg akar jönni, vagy esetleg beágyazódás?

Figyelt kérdés

Dec 29-re nem várom. Peteérés 15-én volt. Esélyem lehet a babára, mert együtt voltunk a pé-kor.

2-3 napja olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni, és rohanok is néha a wc-re, de semmi.Pedig még van egy hetem, hogy jöjjön (bár nem szeretném...)

Lehetséges, hogy most történik a beágyazódás? Ilyenkor lehet "mindjárt megjön" érzésem? Néha feszülget is kicsit a hasam.

Valaki tapasztalt ilyeneket?

2010. dec. 24. 14:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Még sajnos semmi. 29-re nem várom. Ma reggel teszteltem, de semmi... :(:(:(:(:(:(
2010. dec. 27. 15:47
 12/16 A kérdező kommentje:
Azért kedves tőled, hogy gondoltál rám... :) Amíg nem jön meg, addig él bennem a remény...
2010. dec. 28. 14:54
 13/16 anonim ***** válasza:

Nagyon szoritok neked!

Ird meg azért hogy mi lett az eredmény.

2010. dec. 29. 14:21
 14/16 A kérdező kommentje:

Még mindig nem jött meg (szerencsére), reggel teszteltem, de rossz volt a teszt. :(

Most vettem másikat, de nem tudom, hogy megcsináljam-e, mert nem az első vizeletből lenne...

2010. dec. 30. 08:34
 15/16 anonim ***** válasza:
szia. na miújság?:)
2011. jan. 3. 16:08
 16/16 A kérdező kommentje:

szia!

Nem tudom... és ezt most komoly.

Még mindig nem jött meg, már 6 napja késik, de a tesztek folyamatosan negatívok. Bár már régen csináltam, idén még nem.

Nem tudom miért nem jön meg. Szerintem nincs babó, legalább is terhes tünetet nem érzek. Ha ahéten sem jön meg, dokihoz megyek.

De még reménykedek, hátha....

2011. jan. 3. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!