Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menjek el surgosen azzonal...

Menjek el surgosen azzonal orvoshoz? SOS

Figyelt kérdés
Szoval december 7-en volt a menszim elso napja!!!tok normalis volt!!!se tobb se keveseb!!!ma el keztem verezni egy picit,aztan meg csak egy pici barna,es most a papir torlesnel megint csak egy pici ver!!!!de hat en a kovetkezo menszit majd csaj Januar 6-7 fele nem varom!!!!most vagyok az ovulacio kornyeken,de ilyen meg soha,hangsilyzom soha nem tortent velem hogy verezzek felidoben!!!nem is tudom hogy mit jelent?volt szexualis kontaktusom a ferjemmel kozvetlenul ahogy a menszi el mult!!!talan lehet hogy a beagyazodastol verzem?lehet hogy kozvetlenul menszi utan estem teherbe?letezik ilyen!!!!???leci irjatok!!!ja es pont ugy gorcsol a hasam mint amikor meg akarna jonni!!!
2010. dec. 23. 16:58
 1/8 anonim ***** válasza:

AZ a baj, hogy nehéz bármit is mondani, mert nincs túl sok infó. HA esetleg vannak görbéid az előző néhány ciklusról, vagy akár csak erről a mostaniról, akkor többet lehetne.

Elvileg lehetséges ez is, az is.

2010. dec. 23. 17:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha nagyon vérzel, orvos.
2010. dec. 23. 17:11
 3/8 A kérdező kommentje:
nem verzem nagyon,csak a papir torlesnel talszik,szoval minimalis!!!csak azt nem ertem hogy miert van egyaltalan ilyen pecsetelesem a felidoben?
2010. dec. 23. 17:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Ovulációkor lehet pecsételő vérzés, ez a "normális kategóriába" tartozik.
2010. dec. 23. 17:20
 5/8 kisnita ***** válasza:
Szerintem vetélés semmiképp nem lehet mert az erős vérzéssel jár. Köztes vérzés valószínű ovu-kor szokott lenni, de az normális. Esetleg hámszövetsérülés miatt is lehet ilyen enyhe vérzés. Ha erősebben vérzel vagy valami szokatlant tapasztalt akkor menj orvoshoz, ha ezen kívül a kis pecsételésen kívül minden okés akkor maximum a saját magad megnyugtatása menj dokihoz!
2010. dec. 23. 17:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is ovus vérzés. De a kérdésedből úgy vettem ki, mintha elöntött volna a vér...ezek szerint nem úgy van.A legnagyobb valószínűsége az ovulációnak van, a pecsételés és a fájdalom miatt is.
2010. dec. 23. 17:27
 7/8 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat!!!KELLEMES Karacsonyi unnepeket kivanok nektek!!!
2010. dec. 23. 18:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is pont ilyen az ovus vérzésem, de érdekes, nem minden hónapban van pecsételő ovum! De ilyenkor kell csak igazán akciózni, ha babát akartok:-))))
2010. dec. 24. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!