Lehetséges lenne? Komolyan terhes lennék?
3 hete abbahagytam a fogamzásgátló szedését, egyéb okok miatt. Előtte 2 évig szedtem és semmi problémám nem volt vele. 2 héttel a fogamzásgátló abbahagyása után volt a peteérésem első napja. A párommal nagyon hevesek voltunk és ezért az aktus elején lemaradt a gumi. Nem élvezett belém, de az előváladékkal is jön ugye valamennyi sperma és már akkor elég régóta nem csináltuk.... 1 hét telt el azóta és furcsa dolgokat kezdek tapasztalni magamon. Görcsölget a hasam, fehérfolyásom van, érzékenyek a mellbimbóim és sokkal nagyobb az étvágyam, folyton éhes vagyok.
Még csak 19 éves vagyok, nem hiányzik egy gyerek. A párom 29 éves miatta sem vetetném már el, de mégis elég lehetetlennek tűnik!
Köszönöm előre a válaszokat!
:-)) Kicsit azért még bele kell mélyedni ebbe a témába ugy látom:-) Az egy dolog hogy az internetes kalkulátor mit mond, de! alapból egy nőnek minden évben vannak olyan hónapjai amikor nincs ovulációja. Tabletta után pedig hiába 28 napos a ciklusod nem biztos hogy van ovuláció azaz nem tudsz teherbe esni. Az hogy volt e csak abból állapítható meg ha UH. al követik vagy hőgörbét vezetsz. De az sem biztos hogy középidőben van ovu hanem a ciklus elején és végén is lehet.
Egy gépi kalkulátornak ebben az esetben nem lehet hinni.
Ma 21:57 nagyon jókat írsz!
Ráadásul egy megtermékenyített petesejt vándorútja a méhig kb. 7-10 nap.
1 hét múlva kb. tesztelj kérdező, és akkor választ kapsz a kérdésedre. Egyébként simán lehetnek a "tüneteid" a tabletta abbahagyásától is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!