Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet még ez baba? Tapasztalat...

Lehet még ez baba? Tapasztalatokat kérnék, olyanoktól, akik mikor teherbe estek, pár nappal mensi után picit barnáztak.

Figyelt kérdés
Nekem ez van most, és nem tudom lehet-e még baba, attól hogy barnázok picit, de tényleg nagyon enyhén csak.
2009. jan. 23. 19:29
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
Igen, a beágyazódás járhat vérzéssel, nekem volt pár napig.
2009. jan. 23. 19:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Sokaknál előfordult, és azt mondják, hogy nem lett bajuk. De én mégis azt tanácsolom, hogy menjél el dokihoz, ha úgy ítéli meg kapsz gyógyszert, és nem lesz semmi baj.

Ha nem mész el dokihoz, és valami baj lenne, sosem fogod megbocsájtani magadnak. (legalábbis nekem nagy lelkiismeretfurdalásom lenne)

Addig is pihenj sokat!!

2009. jan. 23. 19:55
 3/4 A kérdező kommentje:
persze, mindenképp megyek ha kiderül hogy baba. De tegnap reggeli tesztem negatív lett, ezért gondoltam megjön. helyette ma csak ez a kisbarnázgatás. A hasam meg a cicim még mindig érzem, fáj, feszül, a hasam meg mintha megjönne. de már 5 napja.
2009. jan. 23. 20:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia, én a 2. és a 3. terhességemnél is barnáztam, mikor még nem tutam, hogy baba lesz vagy mensi. A 2. baba meg is született, a 3. sajnos elment. Ha baba van, mindenképpen említsd meg a barnázást, de többnyire nem gond. És tényleg lehet beágyazódástól is. Drukk!
2009. jan. 23. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!