Már öt hónapja próbálkozunk, de semmi eredmény. Mi lehet az oka? Mikroszkópot használok a páfrányok ott vannak ha kell ha nem. Vegyek ovolációs tesztet?
Figyelt kérdés
Teljesen magam alatt vagyok.Eddig nem görcsöltem de most már elegem van.Van már gyerekem tehát olyan nagy gond nem lehet.2008. jan. 19. 11:34
1/3 anonim válasza:
Ne görcsölj, ez a legrosszabb amit tehetsz.Én két évig nem estem teherbe.Ez változó mindenkinél.A mikroszkópos megoldást megmondom neked őszintén nem ismerem,de az ovulációs teszt jó megoldás lehet, illetve ha szex után nem rohansz a fürdőbe.Van aki szerint ez hülyeség, de hidd el beválik,meg az ha szex után alápárnázod a csípőd, vagy a lábaidat egy kicsit" felrakod a falra", .Próbáld meg napközben elterelni a figyelmedet, más célokat is kitűzni, és hidd el ha nem rágod magad összejön.
2/3 anonim válasza:
szia.én 7. hónapja próbálkozom.mikroszkópot én is most vettem, a jelek nem eggyértelmüek.én már nem vagyok fiatal, talán ezért is van ez a hosszú idő, de nem görcsölök rajta.tedd ezt te is.tudom, h nem könnyű, de hidd el megéri lazítani.ha egy év után se lesz semmi, akkor érdemes komolyabb kivizsgálásra menni, de addig elég ez sok kis apró trükk, és kétnapi szeretkezés.sok sikert, és kitartást neked is.
3/3 anonim válasza:
Sajna az hogy van már gyereked, nem biztosítja azt hogy gyorsan terhes maradj. Ez saját tapasztalat. Az első babám a 7. ciklusban fogant, a második a 18. ciklusban. Akkor már én is a nőgyógyászom nyakára járogattam. Szerintem vezess az ébredési hőmérsékletedből görbét, az mutatja legjobban a töszőrepedés napját. Mindig ébredés után de még felkelés előtt mérj, szájban, hüvelyben vagy végbélben. Hónaljban nem az igazi. Itt találsz sok jó tippet: [link]
Csinálhatsz önvizsgálatot is. A peteérés napján a méhszáj tapintása puhává válik (előtte olyan mint az orrod, aznap meg mint az ajkad), a hüvelyváladék pedig hígabbá, olyan tojásfehérje-szerűvé válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!