Mai tesztem vagy halvány pozitív, vagy szellemcsík? A szellemcsík az olyan hogy a széle nagyon-nagyon halványan világos rózsaszín és a többi része inkább fehér?
Figyelt kérdés
X-epil tesztet csináltam, valószínűleg 12.dpo-n, de ilyenkor reggelre már megszokott jönni és most semmi jele. Jó minőségű ez a teszt? Ti csinálnátok egy másikat még ma? Vagy várjak holnapig? Sajnos nagyon homályos a kép, nem tudom feltenni.2010. dec. 21. 12:10
11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Vettem egy Clearblue-t, de holnap reggelre tartogatom. 24 óra alatta még növekszik is a HCG (ha igaz) és az állítólag jó teszt?! (Na meg jó drága...) Holnap reggel mindenképpen jelentkezem!!! Nagyon szépen köszönöm
2010. dec. 21. 13:54
12/20 anonim válasza:
Szia!
Sztem sem szellemcsík! Az enyém vmi hasonló volt.
Gartula! Azért a holnapiról is értesíts mennünket!
13/20 anonim válasza:
ez nem szellem,mivel színe van!!!
gratula!!!
14/20 anonim válasza:
Én is nagyon halkan gratulálnék, szerintem sem szellemcsík :-) A Clearblue-t mennyiért vetted? Én tegnap voltam nőgyógyásznál és ha terhes vagyok akkor a 6. hétben járok, viszont még nem látott semmit, mondta hogy menjek vissza egy hét múlva(tudom h csak a hetedik, nyolcadik héten látszik de a tesztem negatív lett és nagyon kíváncsi voltam, nem bírtam ki) viszont, amit írtál, hogy az 5. héten neked sem mutatta ki a teszt, reményt ad :-)
15/20 A kérdező kommentje:
1899 ft volt a DM-ben a Clearblue, egy vagyon!!!
Köszönöm a válaszokat és holnap mindenképpen jelentkezem, sőt... megosztok Veletek egy remélem "nagyon szép" történetet. Jelentkezem!!!
2010. dec. 21. 15:25
16/20 anonim válasza:
Szia! Mi is vettünk múltkor egy x-epilt, 2 darabosat.Az első nálam is ilyen lett, mi negatívra tippeltünk ez alapján.3 nap múlva megcsináltam a másikat az határozottan két csíkos lett.Holnap kell menni nőgyógyászhoz, reggel viszont "megjött" vagy én nem is tudom most már hogy mi ez :S.Most már nem reménykedem, holnap kiderül...
17/20 anonim válasza:
Kedves Utolsó! Mi volt veled a dokinál? Csak azért kérdezem, mert az X-epil már nekem is mutatott pozitívat rá 3 napra meg már negatívat.
18/20 A kérdező kommentje:
Jajjj lányok! Nagyon boldog vagyok!
Kitartást, sok-sok erőt Nektek! És, hogy lássátok mindig van remény és az élet a rossz után csak jót hozhat...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
ez voltam én :) és most újra boldog vagyok!!! Köszönöm Nektek a sok segítséget!
2010. dec. 22. 09:44
19/20 anonim válasza:
elolvastam, írtam oda is:D
nagyon erős vagy!!!és most már minden rendben lesz!!gratulálok!!!!
BOLDOG KARÁCSONYT!!!
együtt szülünk:)))
20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, köszönöm!!! Nagyon Békés, Boldog Ünnepeket Nektek! Én olyan boldog vagyok, legszívesebben kimennék az utcára és minden szembejövőnek elmesélném :) MOST MÁR NEM LEHET SEMMI GOND. Jó egészséget Nektek!
2010. dec. 22. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!