Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Két hét késés és egy negatív...

Két hét késés és egy negatív teszt ellenére mikor teszteljek még?

Figyelt kérdés
5 -én kellett volna megjönnie, de azóta is semmi. A tüneteim maximum annyi, hogy krémes folyásom van, gyakran járok a wc-re, néha émelygek, mintha valami vissza akarna jönni a torkomból, viszont a mellem egyáltalán nem feszül. Mikor kellene újra tesztelnem? A legutóbbi tesztem egy hete lett negatív.
2010. dec. 20. 08:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Én inkább dokihoz mennék, ne tesztelgess. A doki megmondja 100% ra hogy mi a helyzet!
2010. dec. 20. 08:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Dokihoz menj, nem hinném hogy terhes vagy, 2 hét késés után pozitívat kellett volna tesztelned!
2010. dec. 20. 08:28
 3/4 anonim ***** válasza:

nekem is egy hete késett mikor csináltam tesztet, nega lett, de pár napra rá mikor csak nem akart megjönni csináltam még egyet az már pozitiv lett. Mert nem a ciklus közepén volt peteérésem és nem akkor estem teherbe hanem valószínűleg később.

Én tesztelnék egyet most vagy holnap reggel és ha nega irány a doki. Ha pozitív akkor is :)

2010. dec. 20. 08:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem sem vagy terhes, de én is a dokit ajánlanám vagy a vérvételt.
2010. dec. 20. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!