Annyi egymásnak ellentmondó dolgot olvasok a bromocriptin és terhesség kombinációról. Akkor most lehet vagy nem lehet a kezelés alatt babás maradni?
Babás maradni?
Én nem tudom, hogy érted, de én úgy tudom, hogy azok a nők is szedik, akik nehezen tudnak teherbe esni...
Én is szedem, mert a prolactin nevű hormon miatt vmi savós, tejszerű folyadék jön nyomásra a mellemből, nem sok, csak megjelenik a mellbimbón.
Egyébként nekem egyáltalán nem használ ez a gyógyszer, lehet dokit kéne váltanom, nem tudom!
De már évek óta szedem és a dokim szerint addig nem is kell abbahagynom a míg nem akarok gyereket!
Ez ok is, csak az a bökkenő, h még, így 22 évesen egyáltalán nem tudom ez az idő mikor jön majd el!
Szóval igazából lehet, h nem segítettem, de ez is egy tapasztalat a bromo. gyógyszerrel kapcsolatban!
:)
Nekem is folyt a mellemből a tej. Míg szedtem a gyógyszert nem folyt, miután abba hagytam a szedését, megint előjött a tej.
Másfél évig szedtem, addig szexeltünk védekezés nélkül, s nem estem teherbe. Miután abba hagytam a gyószert, a doki azt mondta már ne szedjem, következő hónapban már teherbe is estem.
1. vagyok!
Ne izgulj, minden rendbe jön! Csak légy türelmes, nyugodt, kitartó!!!
Remélem sikerül teherbe esned!!!
Elhiszem! Ezzel mindenki így lenne, de próbáld meg legyőzni a negatív "belső hangot"!!!
Ha sikerül nem leszel olyan görcsös és feszült, így minden könnyebb lesz!!!
Én szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!