Terhes lehetek az ujjazástól?
Figyelt kérdés
A barátom megujjazott pár napja, és nem jött még meg a menszeszem és már rég meg kellett volna jönni-e. Terhes lehetek? Nem tudom mit csináljak. Szólnom kéne anyunak? Kérlek segitsetek Egy kétségbe esett 17 éves lány2009. jan. 22. 16:04
11/20 anonim válasza:
Édeske! ha ilyen ostoba kérdéset teszel fel, akkor számolj a lehetőséggel h (jogosan) leosztanak bizonyos emberek.
12/20 anonim válasza:
17 évesen illene tudnod,hogy hogy lesz a gyerek.
13/20 anonim válasza:
az utolsó két válaszadó legalább úgy gondolkodik, ahogy én. ennek örülök.
14/20 A kérdező kommentje:
És mi van akkor ha előnedves volt a keze?? Olyanok irjanak akik nem osztanak, hanem meprobálnak segiteni.
2009. jan. 23. 18:27
15/20 anonim válasza:
Nem értem,hogy mért kell mást kiosztani még ha buta kérdést tett fel.Segíteni kéne neki és nem kiosztani.Arra nem gondoltatok,hogy nincs felvilágosítva rendesen?Segitséget kért nem kiosztást!
16/20 Kovács Pál válasza:
Egyszer már válaszoltam korábban.
Ha előnedv szó alatt a férfi péniszéből kijött Bonjour-cseppre gondolsz, és nem mosott kezet, akkor bármennyire is kicsi a valószínűsége, de előfordulhat a terhesség egy ujjazást követően. Az óvszer nélküli szeretkezés is azért veszélyes, mert az előnedvben is lehetnek már spermiumok.
Mindig alaposan mosakodjatok meg, ha bármi hasonló kényeztetést műveltetek! Kéz a minimum!
17/20 anonim válasza:
Igen, az ujjakból általában ge*i folyik...
18/20 anonim válasza:
igen az ujjakból általában ge*i folyik...
19/20 anonim válasza:
Szia Kedves 1 éves lány.
Érdekes a szitu.
Elmesélnék neked valamit, ha küldesz egy e-mailt erre a címre.
des_sy_93@hotmail.com
Várom leveled. :)
17/L
20/20 anonim válasza:
bocsi... :) bevan ragadva a 7-es gombom :D
*17 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!