Tegnap és ma pozitív az ovu tesztem, tegnap este és holnap este tudunk csak együtt lenni, sikerülhet így?
Figyelt kérdés
Nem lehet hogy már ma megreped a tüsző, hogy két napig is pozitívat mutat a teszt? Ki mikor volt együtt amikor sikerült a baba?2010. dec. 18. 14:43
1/2 anonim válasza:
Szerintem jó ez így ha így lesztek együtt
Nekem múltkor mikor babás lettem pozi ovuteszt napján voltunk egyet, kövi nap már nega és aznap éreztem a pé jeleket is (puffadás szurka), de akkor nem tudtuk együtt lenni, hanem újra másnap
És babás lettem!
Sok sikert
2/2 anonim válasza:
elvileg utolsó pozi teszt után, tehát első halványabb napon van pé, de azért kell pozi napon együtt lenni már hogy a katonák várhassák a petét, mert ő kevesebb ideig tud élni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!