Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap és ma pozitív az ovu...

Tegnap és ma pozitív az ovu tesztem, tegnap este és holnap este tudunk csak együtt lenni, sikerülhet így?

Figyelt kérdés
Nem lehet hogy már ma megreped a tüsző, hogy két napig is pozitívat mutat a teszt? Ki mikor volt együtt amikor sikerült a baba?
2010. dec. 18. 14:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem jó ez így ha így lesztek együtt

Nekem múltkor mikor babás lettem pozi ovuteszt napján voltunk egyet, kövi nap már nega és aznap éreztem a pé jeleket is (puffadás szurka), de akkor nem tudtuk együtt lenni, hanem újra másnap

És babás lettem!

Sok sikert

2010. dec. 18. 17:45
 2/2 anonim ***** válasza:
elvileg utolsó pozi teszt után, tehát első halványabb napon van pé, de azért kell pozi napon együtt lenni már hogy a katonák várhassák a petét, mert ő kevesebb ideig tud élni
2010. dec. 18. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!