Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció közben lehetséges?...

Menstruáció közben lehetséges? Tudom, hogy hülye kérdés, de kicsit aggódok.

Figyelt kérdés

Kb a harmadik napon voltunk együtt, illetve nem, csak... rajtam volt a bugyim, betétet használtam, és egy vékony nadrág is, rajta pedig alsónadrág... tudom, ez hülyén hangzik. A combomnál éreztem, hogy előváladék került rám, nagyjából a hüvelybemenet környékére. Nem tudom, hogy ez így lehetséges-e, hogy átázott nadrágon keresztül bármi is bejusson...? Persze letöröltem amikor észrevettem.

A kérdésem inkább az, hogy lehetséges-e teherbe esni így, a menstruáció 3. napján? Kb 30 napos ciklusnál.

2010. dec. 17. 18:57
 1/5 anonim ***** válasza:
61%

nem lehetetlen, de kb 1:1000000 az esély. ha elmúltál 16, akkor adjatok ennyi esélyt a természetnek. Ha nem, akkor kérj esemény utánit, de minél előbb veszed be, annál hatásosabb, azt tudnod kell. Ügyeletes felírja.

De szóval, elméleti lehetősége megvan, de gyakorlatilag szinte kizárt. Gyógyszer mellett nagyobb esélyed van teherbe esni rendes aktussal ciklus közben, mint így neked.

Szóval összegezve. Ha elméletileg izgat a probléma: akkor lehet.

De ha gyakorlatilag: akkor nyugodj meg,lazíts, nem vagy terhes. Viszont érdemes lenne gondolkodni valami fogamzásgátlásról, nagyon jó tabletták vannak tiniknek is - és nem kell izgulni. Sót, még a melled is nő tőle. :)

2010. dec. 17. 19:07
 2/5 anonim ***** válasza:
74%
Nem! Ruhàn keresztül hogy?!
2010. dec. 17. 19:26
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem úgy értem, hogy télikabátban, de egy vékony anyag átázik, akkor esetleg.... nem?

Mindenesetre köszönöm az eddigi válaszokat!

2010. dec. 17. 19:31
 4/5 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem nem lehetsz így terhes.
2010. dec. 17. 20:01
 5/5 anonim válasza:
100%
Én még nem hallottam róla, hogy valaki "behatolás" nélkül teherbe esett volna.... illetve egyről, de az 2010 éve volt:) Szerintem ne aggódj miatta.
2010. dec. 17. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!