Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Merkformin xr 500-at szed...

Merkformin xr 500-at szed valaki? mikorra sikerült a baba?

Figyelt kérdés
inzulinrezisztens vagyok, egy hónapig Adimetet szedtem, most a Merkformint. jár valaki hasonló cipőben?
2010. dec. 17. 16:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem enyhe Ir-em van, 9 hónapig szedtem merckformin xr 500-at, október óta 1000-et. Nekem az 500 kb.8 hónap utn már nem használt megint jöttek a gyulladások az arcomon stb... Most megint javul, gondolom a dupla adag miatt, remélem ezúttal végleg. Szedek még evitamint és folsavat is.
2010. dec. 17. 20:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is merckformint szedek! Idén februárban kezdtem szedni és júliusban terhes lettem, teljesen meglepő volt, mivel nekem a Pcos miatt azt mondta az orvos, hogy nem sok az esélyem a gyerekvállalásra. Aztán a védőnő mondta, hogy ha tudnám hány nő esik így teherbe! :-)
2010. dec. 17. 20:40
 3/6 anonim ***** válasza:
én 1,5 hónap merkformin után estem teherbe, most 2 éves a fiam és ha minden igaz útban a tesó is, szóval nyugi összejön a dolog
2010. dec. 17. 22:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is Merckformin 500-at szedek (este 1-et),de mellé még folsavat és e-vitamint is,mert vékony volt a méhnyálkahártyám.Nekem nincs IR, "csak" Pco. Kb. 1 hónapja szedem,de még nincs változás.Mensim és peteérésem sincs.

Igyekszem pozitívan gondolkodni!

2010. dec. 18. 10:13
 5/6 anonim ***** válasza:
az utolsó válaszolónak szeretném mondani, hogy nekem sem volt mensim még mikor szedtem már a merckformint hónapok óta és mégis egyszer csak terhes voltam, fura, hogy nincs menstruáció és peteérés mégis volt! Tehát mégis van esély ha nincs mensi akkor is!
2010. dec. 20. 09:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Köszönöm kedves Utolsó!

Igyekszem pozitívan gondolkodni és az ilyen történetekből,mint a tied, erőt meríteni!E miatt tesztelek 1-et minden hónapban.Hátha...

2010. dec. 21. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!