Üres petezsák miatt sajnos be kell fejezni a terhességemet, van még remény egészséges terhességre?
Figyelt kérdés
Jártatok már így és mikor sikerült újból teherbe esnetek egészséges, életképes embrióval?
Én lombikos vagyok, ez volt az első próbálkozásunk.Úgy szeretném elhinni, hogy van még remény.
2010. dec. 15. 10:49
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a bíztatást!
Tegnap befejezték a terhességemet.:-((
A 14+4 hetes kismamától kérdezném, hogy neked is üresek voltak a petezsákok 3 évvel ezelőtt? Találtatok rá valamilyen magyarázatot?? Képzeld, nekem is 3as ikerterhességem lett volna, tegnap, a műtét előtt derült ki, hogy 3 petezsákom van, mert az egyik kettéosztódott, de sajnos mindegyik üres volt.
2010. dec. 18. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!