Mi lehet a gond? 24 napja késik a menzeszem,3 teszt negatív (ebből kettőt egy hete végeztem, egyiket délutáni, másikat reggeli vizeletből), illetve ma délután is végeztem egy 25-ös érzékenységű tesztet.
Szia!
Vsznű már bármelyik teszt kimutatná a terhességet, ennyi késésnél! Lehet csak kimarad egy mensid!
Állhat sok minden a háttérben, de a helyedben csináltatnék egy teljes vérképet is, nézzenek TSH(pajzsmirigy) értéket is! Legalább ez is egy kizáró ok lenne!
Szia!
Nem mindig nézik a Tsh-t, de nézd meg az uccsó laborleleteden!
A hormon naprol- napra változik!
Lehet semmi baj sincs, csak egyszerűen kimarad 1 vérzés!
Már 1 hónapja késik a mensid. A hőd még mindig fennt van? Ne veszegesd a drága teszteket! Először is próbálj nyugodt maradni -magamból kiindulva írom ezt,mert én már elég ideges lennék. Ne gondolkodj miért késik. Aztán várd ki,mit mutat az uh. Addig meg élvezd az életet,szeretkezz sokat a pároddal!
Minden képen írd meg,mit mutatott az uh!
(nagyon szorítok neked-nekem is volt már 2 vetém,elég sz.. érzés,együtt érzek Veled.)
Dec. 29-én? Hát ki az a marha,aki olyan sokára ad időpontot?! Hol laksz? Te jó ég!....
Akkor dec.29-én vissza nézek!
Szorítok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!