Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez normális, vagy van esély...

Ez normális, vagy van esély rá, hogy endometriózisom van?

Figyelt kérdés
10 hónapja próbálkozunk, eddig sikertelenül. Most olvastam az endometriózisról és kicsit megijedtem, mert azt olvastam, hogy az egyik tünet a bélfájdalom. Nekem a menstruáció első, néha második napján is eléggé fájnak a beleim, hasmenésem van, vagy székrekedésem.
2009. jan. 21. 13:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Ez a CA marker is új nekem. Ezt szoktak csinálni? Nem is hallottam róla. Ezt kérhetem én is?
2009. jan. 21. 14:30
 12/17 anonim ***** válasza:
köszi 3 dik első vagyok:)igen dokim is mondta h nem az csak már úgy lennék megint terhes s nem tudom mi a gond...majd egyszer hátha...
2009. jan. 21. 14:32
 13/17 A kérdező kommentje:
3. válaszolónak: szerintem normál erősségű a vérzés, 5 napig tart, de a ciklusom csak 26 napos. Kicsit szokott görcsölni a hasam az első napon, de gyógyszertől elmúlik. Egyedül a bélfájdalom miatt gondoltam, hogy esetleg endometriózis.
2009. jan. 21. 14:32
 14/17 anonim ***** válasza:
ca 125 öst elvileg doki mondja ha oka van rá, de mondhatod neki persze h hallottál erről...
2009. jan. 21. 14:36
 15/17 anonim ***** válasza:
3-ik és sokadik válaszoló vagyok: szerintem ha hamarosan nem esel teherbe, akkor úgyis meddőségi kivizsgálás jön, aminek része lehet a laparoszkópos, diagnosztikus műtét. Ott mindenképp kiderül, ha endometriózisod van. Vagy ha úgy érzed,nem várnál tovább, akkor tényleg javaslom valamelyik endom. centrumot, valamelyik válaszba bemásoltam a címeket. Én Debrecenbe jártam, csak jókat tudok mondani róluk, kedvesek, emberségesek, segítőkészek.
2009. jan. 21. 14:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem mensi előtt kb 5 nappal kezdenek el fájni a beleim, meg puffadok, kortyog a hasam, székrekedés, hasmenés, minden, ami "kell" (a mensi 1.-2. napjáig tart), DE: most voltam teljes körű kivizsgáláson, és semmi bajom nincs. Szóval: nem kell mindig rosszra gondolni! Szerintem nincs bajod.
2009. jan. 21. 17:38
 17/17 anonim ***** válasza:

utolsó: de azért te is kivizsgáltattad magad...... addig nem tudtad, hogy nincs bajod, valamiért csak elindultál kivizsgálásra.

Én meg még mindig azt mondom, a legrosszabból kell kiindulni, utána csak pozitív meglepetés érhet

2009. jan. 21. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!