Ez normális, vagy van esély rá, hogy endometriózisom van?
Figyelt kérdés
10 hónapja próbálkozunk, eddig sikertelenül. Most olvastam az endometriózisról és kicsit megijedtem, mert azt olvastam, hogy az egyik tünet a bélfájdalom. Nekem a menstruáció első, néha második napján is eléggé fájnak a beleim, hasmenésem van, vagy székrekedésem.2009. jan. 21. 13:46
11/17 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Ez a CA marker is új nekem. Ezt szoktak csinálni? Nem is hallottam róla. Ezt kérhetem én is?
12/17 anonim válasza:
köszi 3 dik első vagyok:)igen dokim is mondta h nem az csak már úgy lennék megint terhes s nem tudom mi a gond...majd egyszer hátha...
13/17 A kérdező kommentje:
3. válaszolónak: szerintem normál erősségű a vérzés, 5 napig tart, de a ciklusom csak 26 napos. Kicsit szokott görcsölni a hasam az első napon, de gyógyszertől elmúlik. Egyedül a bélfájdalom miatt gondoltam, hogy esetleg endometriózis.
2009. jan. 21. 14:32
14/17 anonim válasza:
ca 125 öst elvileg doki mondja ha oka van rá, de mondhatod neki persze h hallottál erről...
15/17 anonim válasza:
3-ik és sokadik válaszoló vagyok: szerintem ha hamarosan nem esel teherbe, akkor úgyis meddőségi kivizsgálás jön, aminek része lehet a laparoszkópos, diagnosztikus műtét. Ott mindenképp kiderül, ha endometriózisod van. Vagy ha úgy érzed,nem várnál tovább, akkor tényleg javaslom valamelyik endom. centrumot, valamelyik válaszba bemásoltam a címeket. Én Debrecenbe jártam, csak jókat tudok mondani róluk, kedvesek, emberségesek, segítőkészek.
16/17 anonim válasza:
Szia! Nekem mensi előtt kb 5 nappal kezdenek el fájni a beleim, meg puffadok, kortyog a hasam, székrekedés, hasmenés, minden, ami "kell" (a mensi 1.-2. napjáig tart), DE: most voltam teljes körű kivizsgáláson, és semmi bajom nincs. Szóval: nem kell mindig rosszra gondolni! Szerintem nincs bajod.
17/17 anonim válasza:
utolsó: de azért te is kivizsgáltattad magad...... addig nem tudtad, hogy nincs bajod, valamiért csak elindultál kivizsgálásra.
Én meg még mindig azt mondom, a legrosszabból kell kiindulni, utána csak pozitív meglepetés érhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!