Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dec. 10-én volt az utolsó...

Dec. 10-én volt az utolsó mensim és jan 11-én volt egy 2 napig tartó vérzésem. Terhes lehetek még?

Figyelt kérdés
Dec.10én volt az utolsó mesnim első napja, ha az -az utolsó volt, mert most jan.11én volt egy 2 napig tartó vérzésem. Azért nem nagyon akarom mensinek hinni, mert az nálam mindig 5 napig tart, és akkor 5 napig vérzek is, de most csak 2 napig véreztem. Karácsonykor volt peteérésem, együtt is voltam a párommal, elég sok tünetem volt. Éppen jan 13.a körül akartam tesztet csinálni, de így hogy jan11én véreztem, nem csináltam. Érdemes csinálnom még a 7végén? Ti mit tennétek? Most is sűrűn járok pisilni, néha szédülgetek, fáj a fejem néha, ja és folyton éhes+kívánós vagyok. Ha a teszt+ lenne, mert 5 hetes lennék! csak olyan fura lenne elhinnem, hogy 5 hetes lennék, és nem érzem nagyon, alig veszem észre! Vagy az a jan11ei vérzésem már a következő mensim lehetett? De miért volt csak 2 napos?? Sokszor olvastam, hogy vki vérezget, miközben babát vár!!!!!! Én nagyon szeretnék már! :))
2008. jan. 17. 18:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

szia.

Lehet terhesse´g.ba´tran csinálj egy tesztet.Már jó eredményt kell hogy mutasson.

2008. jan. 17. 18:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenféle képpen csinálnod kell tesztet!!!! ne félj tőle! Ha pozitív akkor már mehetsz orvoshoz (egyébként én öthetesen semmit nem észleltem a terhességből, semmi tünet), ha negatív akkor se keseredj el, hanem próbálkozzatok! A lényeg, hogy minél előbb vess véget ennek a bizonytalan időszaknak, hogy terhes vagy, vagy sem! Az idegesség nem jó se a babának, se neked! 6 hetes kismama (amúgy most kezdődtek a rosszulléte:-(
2008. jan. 17. 18:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Èn pont igy vagyok ma! Teljesen kètelyek között. Èn sem csinàltam tesztet mert megjött de csak 3 napig volt meg. Ràadàsul visszatèrtek a terhes tüneteim. Olyan álmos fàradt vagyok hogy àllva elalszom. Nem tudom èn sem most mi van de èn is ugy számolom 5 hetes lehetnèk. Tanàcstalan vagyok èn is. Hallottam rola èn is hogy valaki mensizik pedig terhes.Kivànom Neked hogy mègiscsak baba legyen!!!!
2008. jan. 17. 19:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A menstruáció erőssége nem egyforma. Az, hogy élesben csináljátok, megváltoztatja a hormonszintedet. Ha normális vérzésed volt, nem csak egy-két csepp, akkor valószínű, hogy nem vagy terhes, csak most ilyen volt.

Szerintem a mensid volt... Egyébként én dettó így vagyok, de én úgy vettem, tökéletes menstruáció, és most újra projekt.

Ha megnyugtat, csinálj tesztet, de szerintem 90%, hogy nem vagy babás.

Szorítok magunknak erre a hónapra!

2008. jan. 17. 19:35
 5/7 anonim válasza:
100%
Csinálj egy tesztet de szerintem bizto hogy az vagy mert én is ugyan igy voltam! Szurkolok! De szerintem biztos az vagy!!: )
2008. jan. 17. 21:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 5 hetes vagyok ,holnap már a hatodokba lépek,de semmi rosszullét,hányinger undor,csak mell feszülés!Szoval ne aggodj ha nem veszel észre semmit.Én a mensi napján csináltam(Nem jött meg)és pozitiv lett,utána is csináltam az is +!Te is csinálj egy tesztet,bajod nem lesz tőle,csak legalább kiderül az vagy-e v nem !SOK sikert
2008. jan. 18. 08:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia!Én pont úgy voltam mint te a menszim szinte napra pontosan egyezik a tiéddel,ma ultrahangon megállapították,hogy 7 hetes terhes vagyok.Gratulálok neked is.
2008. febr. 11. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!