Egy éve nem jön a baba, időközben kiderült hogy endometriózisom van, amivel megműtöttek.Mit javasolnátok ilyen helyzetben? Így egy bizonytalanság már az életem.
Szia!
Ha lesz kedved írhatsz privibe is.
Amúgy a palástfűtea mire jó?
Már sok mindenről hallottam, de erről nem:-)
oké!:)
Én most indulok haza a melóból, addig ha van kedved írj Te privibe otthon megnézem...
Szia
Írtam ám privit!Csak gondolom nem olvastad...
Amúgy pár napja barnázok, de csak este, ma meg kezd piros lenni. Holnap délután kell mennem ultrahangra elvileg, de lehet már reggel bemegyek, ha elkezdek esetleg nagyon vérezni.
Pedig nem nagyon akarnám, hogy más kaparjon ki.
Hát nem tudom mi lesz.
Szia
Szia!
ddig nem voltam gépnél. Mi újság Veled? Holnap reggel írok emilt privibe is. Jaj remélem minden rendben van.
Majd írd meg én is írok reggel.
Puszi
Szia!
Jó, majd írj.
Amúgy szombat óta menstruálok,legalábbis teljesen olyan, sem erősebb, sem gyengébb. A dokimat üldözöm, hogy mi legyen, de nem érem el, műtőben van.
Remélem azért kikapar, hogy ne maradjon bent semmi.
Tegnap jobban véreztem, ma nem annyira, én ezt nem értem.
Idegesítő.
A hasam egyáltalán nem fáj, de a derekam leszakad. Na, mindegy, 10 után már állítólag hívhatom.
Veled mi újság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!