Milyen hamar estetek teherbe pcos anyucik? Mit ajánlatok? Mit tegyek meg még a babáért és a saját egészségemért?
Szia! Nem vagyok érintett, így igazából adatokat sem tudok. Elkeseredni nem kell!
Nézd meg ezt az oldalt, ha nem láttad még. Innen el tudsz jutni jó néhány PCos-sal foglalkozó fórumig is.
metkúra utan szinte teljesen gyogyult voltam (soha nem lehet az emberlanya ugye teljesen gyogyult, de csak a tesztoszteronom maradt picivel hatarertek felett, meg picit sok a sargatest hormonom, de az nem gaz)
3 hónap alatt osszejott a baba, szerintem gyorsan.
a metkura viszont majdnem egy evig tartott. de jó előre "keszultem", szoval bele volt kalkulalva.
ne ess ketsegbe, a pco-nak is vannak fokozatai. googlezz ra, vagy itt keress ra, voltak, akiknek valami aloes termekek ket-harom honap alatt elmulasztottak, metforminnal/merkforminnal/tarsaival picit hosszabb.
a nodokik egy resze a lakroszkopiat vagy mit javasolnak, illetve clostit, de az nem gyogyit, csak tunetmentesit, es nagyobb eselyt csinal a babara, ha nagyon surgos a baba, akkor kiprobalhatod (en nem mertem hormonzavarosan bevallalni, mert azt olvastam, nagyobb a veteles aranya, de nagyon sok pco-s kismami van, sot, akivel a met kurat kezdtem, o is teherbe esett mar a legelejen!)
en azt javaslom, hogy ne ess ketsegbe, mert semmi baj nincs, legalabbis olyan, amin nem lehet segiteni, kar elkeseredni, mert tudjak mi a baj, es lehet rajta segiteni. sokkal jobb, mintha minden rendben lenne, es ugy nem sikerulne, es nem tudnak a dokik, mi a baj :)
kitartást :)
34 heteske
Szió!Nekem is PCO-m van.Én is kiakadtam, mikor mondták, mivel nálam semmi tünet sincs, 24éves, vékony, csinos, szőrtelen lány vagyok..Ez egy stressz hatással robbant ki nálam, a lényeg annyi, h elmaradt a mensim..
Most Metfogamma(az inzulin rezisztencia miatt szedem), meg Clostylbegyt(peteérés miatt) kúrán vagyok..
Mostanában, ezen a héten kellene megjönnie, eddig semmi..Pénteken tesztelek.
Az orvosodtól kérd, hogy részletesen magyarázza el, és akkor könnyebb lesz, mert rájössz, hogy kezelhető, karbantartrható a dolog, és lehet pici babód is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!