Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen hamar estetek teherbe...

Milyen hamar estetek teherbe pcos anyucik? Mit ajánlatok? Mit tegyek meg még a babáért és a saját egészségemért?

Figyelt kérdés
kicsit elkeseredtem tegnap ,amikor a doki közölte velem hogy pcos vagyok és kicsit nehezebb lesz teherbeesnem.
2009. jan. 21. 07:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nem vagyok érintett, így igazából adatokat sem tudok. Elkeseredni nem kell!

[link]

Nézd meg ezt az oldalt, ha nem láttad még. Innen el tudsz jutni jó néhány PCos-sal foglalkozó fórumig is.

2009. jan. 21. 07:25
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen a segítséget! :))
2009. jan. 21. 07:27
 3/8 anonim ***** válasza:

metkúra utan szinte teljesen gyogyult voltam (soha nem lehet az emberlanya ugye teljesen gyogyult, de csak a tesztoszteronom maradt picivel hatarertek felett, meg picit sok a sargatest hormonom, de az nem gaz)

3 hónap alatt osszejott a baba, szerintem gyorsan.

a metkura viszont majdnem egy evig tartott. de jó előre "keszultem", szoval bele volt kalkulalva.

ne ess ketsegbe, a pco-nak is vannak fokozatai. googlezz ra, vagy itt keress ra, voltak, akiknek valami aloes termekek ket-harom honap alatt elmulasztottak, metforminnal/merkforminnal/tarsaival picit hosszabb.

a nodokik egy resze a lakroszkopiat vagy mit javasolnak, illetve clostit, de az nem gyogyit, csak tunetmentesit, es nagyobb eselyt csinal a babara, ha nagyon surgos a baba, akkor kiprobalhatod (en nem mertem hormonzavarosan bevallalni, mert azt olvastam, nagyobb a veteles aranya, de nagyon sok pco-s kismami van, sot, akivel a met kurat kezdtem, o is teherbe esett mar a legelejen!)

en azt javaslom, hogy ne ess ketsegbe, mert semmi baj nincs, legalabbis olyan, amin nem lehet segiteni, kar elkeseredni, mert tudjak mi a baj, es lehet rajta segiteni. sokkal jobb, mintha minden rendben lenne, es ugy nem sikerulne, es nem tudnak a dokik, mi a baj :)

kitartást :)

34 heteske

2009. jan. 21. 07:44
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen a választ, igazán jólesik most egy kis vígasztalás, és hogy tartsátok bennem a lelket :))
2009. jan. 21. 08:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én is nagyon elkeseredtem amikor közölte velem az orvos hogy PCOS-m van. Bár nagyon diplomatikusan csinálta és világért sem mondta ki szóban, csak körülírta és az ambuláns lapra írta rá, nem akart megijeszteni és bíztatott, gondolom azért mert nagyon sok negatívum van róla. De akkor is egy világ dőlt össze bennem, mert addig évente jártam rákszűrésre és a doki UH-t is csinált,korábban viszont soha sem mondta. Ahogy itt olvasom, ez mindenkinél más. Van akinek egyáltalán nincs peteérése és hosszú a ciklusa. Nekem van spontán peteérésem, és pontosak a ciklusaim, csak a vérzésem gyenge, bár ennek ellenére nem sikerült eddig a baba mondjuk csak 6 hónapja próbálkozunk. Ebben a hónapban kezdtem a clostit, remélem ez rásegít és használni fog.
2009. jan. 21. 08:05
 6/8 A kérdező kommentje:
nekem ez lesz a 2. closty+duphaston hónapom, eddig csak mensit hozta meg, mondjuk ennek is örültem mert ezzel már egy lépéssel előrébb jutottam a babához. Sok sikert neked a babóhoz :))
2009. jan. 21. 08:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Szió!Nekem is PCO-m van.Én is kiakadtam, mikor mondták, mivel nálam semmi tünet sincs, 24éves, vékony, csinos, szőrtelen lány vagyok..Ez egy stressz hatással robbant ki nálam, a lényeg annyi, h elmaradt a mensim..

Most Metfogamma(az inzulin rezisztencia miatt szedem), meg Clostylbegyt(peteérés miatt) kúrán vagyok..

Mostanában, ezen a héten kellene megjönnie, eddig semmi..Pénteken tesztelek.

Az orvosodtól kérd, hogy részletesen magyarázza el, és akkor könnyebb lesz, mert rájössz, hogy kezelhető, karbantartrható a dolog, és lehet pici babód is!:)

2009. jan. 21. 08:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon rendes a dokim és el is magyarázta meg mondta is hogy lehet babám csak nehezebben mint másnak. Ennek ellenére mégis bennem van a félsz. Na de remélem hamarosan meglesz a gyógyszeres kezelések hatása. Próbálok pozitívan gondolkozni és türelmesen várni a csöppségre.
2009. jan. 21. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!