Tesztelhetek már, vagy még korai?
Figyelt kérdés
11 nappal vagyok a nemvárt elött!!szerintetek tesztelhetek már, vagy várjak a nemvártig???2010. dec. 12. 08:55
2/11 anonim válasza:
11 nappal, te jó ég, valószínűleg még be sem ágyazódott.
Légy türelmes.
3/11 A kérdező kommentje:
köszönöm.de ha mégis türelmetlen vagyok és tesztet csinálnék,az tuti negativ lenne?Mikor csináljak tesztet?
2010. dec. 12. 09:14
5/11 A kérdező kommentje:
köszi.Tünetek lehetnek már?
2010. dec. 12. 09:20
6/11 anonim válasza:
A nem várt előtt pár nappal(2-3) kezdődhetnek a tünetek. Miért vagy ilyen türelmetlen? Ez az első hónap hogy próbálkoztok?:-))
7/11 A kérdező kommentje:
Sztori a következö.Multhonapban kimaradt pár szem (3-4) gyogyszer középtájékon.Alacsonyhormontart. gyogyszert szedek,igy állitolag kihagyás esetén bármikor kilöködhet a petesejt,és teherbe lehet esni.Ezt doki mondta nekem.Együtt voltam a párommal 23.-án,védekezés nélkül.26.-án valamiféle vérzés volt,de nem a szokásos.Tüneteim vannak már kb.1 hete.A köv. nem vártig van 11 nap.Ezért vagyok ugymond türelmetlen.Válaszokat köszönöm.
2010. dec. 12. 09:49
8/11 anonim válasza:
Tehát ha jól értelmezem, ha terhes lennél, akkor előző hónapban fogant volna, azóta pedig volt egy miensiszerű valamid. Szerintem ha ez így van, akkor már tesztelhetsz. De ha igazából védekeztek akkor nem értem, hogy miért hívod nemvártnak?
9/11 A kérdező kommentje:
köszi.Mert abbahagytam a bogyoszedést,mert babot szeretnénk.
2010. dec. 12. 09:59
10/11 anonim válasza:
simán tesztelhetsz
Majd írd meg, mi lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!