Lehet normális módon teherbeesni?
Már fél éve nem védekezünk mivel szeretnénk babát.
De nem végeztem tudományos kutakodást, sem nem mérek mindenfélét, (nem is tudom pontosan) Feltétlenül szükségesek ezek a görbék ovuk, lázmérőzés, vagy a nélkül is születnek még kisbabák?
Természetesen igen, születnek, ugyanis a biológia és az emberi test nem változott.
Viszont aki tudja mikor van peteérése, tehát számol vagy hőmérőzik, ilyesmi az csak növelni próbálja az esélyeit mert aki jobban ismeri a saját szervezetét annak valahol könnyebb. Viszont az is tény hogy aki csak úgy szimplán próbálkozni kezd de nem számolgat annak is összejöhet ha pont peteéréskor vannak együtt :)
Biztos most sokan jönnek majd neked azzal hogy nem jó "rágörcsölni" (gyűlölöm ezt a mostanság divatos szót amit divat lett rásütni mindenkire aki számolgat) mert akkor nehezebben jön a baba, de aki csak a peteérést akarja belőni annak annyival nagyobb az esélye hogy tudja mikor kell együtt lenni hogy nagyobb legyen a siker. Ez még nem rágörcsölés!
Persze, hogy lehet. :) Ha nem lehetne, nem lenne az a sok nemkívánt terhesség sem. :(
Egyébként én ikrekkel lettem terhes, ráadásul óvszeres védekezés mellett - bár ugye semmi nem 100%-os védelem - ebből kifolyólag egyáltalán nem terveztünk még gyermeket. Mégis lett kettő, gyönyörű, 21 hónapos gyerekek, akiket imádunk. :)
31/N
Ez aranyos :) Nekem mindkettö "hagyomanyos" uton fogant, tehat csak kiados szex es semmi mas... :)
Akik sokaig nem tudnak teherbe esni, azok bizony probalkoznak szegenyek füvel faval, nem lehet könnyü.
Szia!
Biztos hogy enélkül is teherbe esnek a nők, de aki régóta szeretne kisbabát, egy idő után igyekszik "rásegíteni" a dologra.
Például mi 2 évnél is tovább vártunk a babára, közben 1 év után volt egy vetélésem, és azután megint csak nem jött a baba. Hozzáteszem, hogy mindketten fiatalok vagyunk (30 alatt) és egészségesek. Mikor már megint eltelt egy év, elkezdtem hőmérőzni, a ciklus.hu-n vezettem a görbémet, meg megadtam különböző adatokat, és megjelölt néhány napot, hogy mikor valószínű a teherbeesés. Rögtön sikerült!
Szóval a lényeg az, hogy ez egyénfüggő, ki milyen, és meddig tud türelmes lenni. Bocsi a hosszú válaszért.
mi csak szexeltünk és simán összejött a baba az első hónapban, pedig fogalmam nem volt, mikor van tüszőrepedésem vagy hogy hány napja csináltuk. csak élveztük, hogy végre nem kell védekeznünk.
engedd el magad!
Én mérem a hőmet, nem nagy cucc. Reggelente egy fél perc és így megismerem a saját testem működését. Ettől függetlenül nincs időzített kötelező szex, mert nem szeretném, hogy a babám úgy foganjon...
Engem az sokkal jobban idegesít, amikor babát tervező nők, ill. kismamák alapvető dolgokkal n incsenek tisztában... Olvastam itt régebben egy nőről (huszonpár éves volt), aki azt hitte hogy a nők egész hónapban termékenyek, sőt olyat is, aki úgy tudta, hogy csak mensikor van peteérés....na ez a gáz!!! Meg amikor aktus utáni napon tesztelnek és tüneteik vannak. Rémüldözve írogatnak, hogy valami furcsa nyúlós folyásuk van...stb
Szerintem alapvető dolgokkal tisztában kell lennie egy nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!