Tegyük fel, hogy a lány kézzel elégíti ki a fiút és neki lesz olyan a keze, ha fél órával utánna nyúl fel, akkor is van esélye a teherbeesésre vagy akkor már meghalnak a spermiumok? Lehet így terhes valaki?
Szia! Persze hogy terhes lehet így is az ember. Mikor én szexelek a párommal, és ő elmegy, lehúzza a gumit, már mondanom sem kell neki megy magától a fürdőszobába és mosakszik, megmossa a kezét és megmossa azt is, addig nem nyúl hozzám és nem is fekszik mellém. Ha nekem lesz olyan a kezem én is megmosom. Szappannal mossuk meg de ha simán leöblíted akkor is lejön minden róla.
Ha vársz fél órát...na eleve szerintem nem vártok fél órát, legalábbis elég higiénátlannak hangzik hogy valakinek spermás a keze vagy a farka fél óráig mert nem mossa meg. Szóval ha olyanok lesztek mosakodni kell és kéz. Felnyúlni akkoris tiszta kézzel kell ha nincs a kezen sperma. Petting közben nem kell óvszert használni, amennyiben vigyáztok hogy ne legyen a nemiszerved környékén olyan és ne érintkezzetek nemileg.
A spermiumok a hüvelyben annak savassága miatt erősen maximum egy órát élnek. DE! A hüvelyből kb 20 perc alatt egy (nagy) részük a méhbe, onnan a petevezetőbe jut. Ott már kedvezőbb a közeg nekik, napokig is életben maradhatnak. Ha eközben spontán, vagy menetrend szerűen peteérésed van, terhes leszel. Kézmosás után lehetetlen, hogy életképes spermiumok megfelelő számban maradjanak a kezeden, még, ha vízzel mosod is le csak... Fél órával az után, hogy a kezedre száradt a sperma már nem lehetsz terhes, de mondjuk ki az, aki nem törli le a kezét ilyenkor..?
A teherbe eséshez a petting is elég, ha a sperma valahogyan a hüvelyedbe jut, a fenti kritériumok szerint.
Légyszives ne írjatok akkora baromságot, hogy a spermákl pusztán attól meghalnak, hogy levegővel érintkeznek... A mesterséges megtermékenyítés önkielégítéssel kezdődik a férfinél pl, egy pohárba megy az anyag, sehol senki nincs elzárva eközben a levegőtől...:S
A víz nem kedvező közeg a spermák számára, de vízben történő közösüléstől is simán terhes lehet bárki. Lásd feljebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!