Ha nem középidőben van peteérésed, akkor a ciklus elején vagy végén van?
Mindössze onnan gondolnám, hogy a fiam akkor fogant, amikor mens. után voltunk együtt pár nappal és párszor...
Szerintetek mindenki ugyanúgy működik? Én nem hinném. De azért köszi, hogy válaszoltatok.
Az én ciklusaim nem voltak szabályosak, de ha a peteérés a 16. vagy a 21. napon volt is, a vérzés szinte napra pontosan mindig ovu után 14 nappal jött meg.
De ez csak a nagy átlag, peteérés a ciklus során lehet máskor is.
Második vagyok.
Ovu után 12-16 napra mindig megjön a menszesz, ez alól csak néhány kórkép kivétel. Az viszont, hogxy az ovu mikor van, az igen tág határok között mozoghat. lehet ovud a vérzésed aslatt is, vagy közvetlenül a vérzésed után, vagy akár hetekkel a vérzésed után is. Érted?
Ovu után kb két héttel azonban mindig megjön a menszesz, ha nem estél teherbe.
A második babámmal én is közvetlenül a vérzésem után, a ciklusom 7. napján estem teherbe, mégse mondom azt, hogy ez nem középidő. De igen, az. Egy RÖVID ciklus középideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!