Lehet baba jele ha a hőm ilyen meg a tünetek meg 2 napja késik?

Szia!
Nekem nem esett le, de fel sem ment 1-2 tizedet változik oda vissza. 4.napja késik nekem de a teszt még negatív. szerintem lehet baba, nem tesztelsz? én 2-3 napja nagyon rosszul alszom, ez lehet miatta?
szia.
Szerintem is lehet hogy a babád miatt nem alszol jól de nem tudom igazán mert én is 2 éjszaka meg tegnap éjjel nagyon rosszul aludtam de nem tudom mitől és teszteltem a mensi nemvárt napja előtt egy nappal de negatív lett és gondoltam várok még pár napot , de nem tusom mennyit várjak.
Szerinted?

szia.
Talán holnap reggel csinálok egy tesztet de tényleg nem akarok csalódni , nem tudom mit tegyek kíváncsi vagyok nagyon mert nagyon szeretném ha összejönne de csalódni sem szeretnék egy esetleges negatívban

1 .válaszoló
én a 4.késéi nap reggelén még negatívat (ma reggel) teszteltem és most péntek reggelig biztosan várok, ha nem jön addig akkor tesztelek. remélem akkor már + lesz.
kinek mennyi hcg termelődik de szerintem a mensi után 3-4 napot azért várj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!