Fél éve cigizek, 1-jén voltam az utoljára a párommal, és kiderült, hogy terhes vagyok. Tehetek valamit, hogy a babám egészséges legyen?
Szia!
Ne gyújts rá szedjél vitamint sok zöldséget, beszéld meg a dokiddal, hogy cigiztél. Szerintem az a nagyobb baj ha tovább folytatod. Barátnöm is cigizett terhesség alatt és koraszülött lett a baba. Nagyon pici volt!!
Vigyázz magadra! És gratulálok a bébihez!:-)
A 7.hétig dohányoztam.Akkor derül ki,h babás vagyok.Megbeszéltük még aznap este,h mi legyen,és úgy döntöttünk,h felneveljük.Azzal a mozdulattal letettem a bagót.Pedig évek óta dohányoztam.Néha azért alkoholt szabad fogyasztani,éy 1-1 pohár bor jót tesz.
Egyél egészséges holmikat,rengeteg gyümölcsöt,zöldséget.A húsokból is mendenfélét.(Elsősörban:hal,csirke/pulyka és marha)Kerüld a műanyag,por kajákat!Kávé fogyasztás napi 1-2nél ne legyen több.Járj sokat a friss levegőn!(Nem a városibűzben,ha ott laksz,hanem menjetek sétálni erdőbe,tudom ajánlani a Pilist.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!