Gyermekáldásra melyik szexpozíció a legmegfelelőbb, legjobb?
Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 12:09
11/18 anonim válasza:
tényleg eltűnt, meg a kérdező is felszívódott, mert semmit sem reagált :)
12/18 A kérdező kommentje:
:)
2010. dec. 11. 18:21
13/18 anonim válasza:
Engem viszont érdekeltek volna a válaszok, szóval ha valakinek van kedve válaszoljon nekem.
14/18 anonim válasza:
Én is olvatam a lányt mindkét kategóriában, és most néztem én is, hogy eltűnt a neve. Azért én kíváncsi lennék, hogy mi is a helyzet valójában:)!
15/18 A kérdező kommentje:
Aki kíváncsi, hamar megöregszik! :)
2010. dec. 26. 18:45
16/18 A kérdező kommentje:
:)
2011. febr. 27. 10:32
17/18 anonim válasza:
Hát, én privátban szerettem volna neki elküldeni a véleményem, de nem lehet:(
Szomorú, hogy ilyenek is használják ezt az oldalt. Engem is érdekelt volna a kérdés, csakhogy én 30 múltam, férjezett vagyok, és nehezen akar jönni a baba. Szóval ha én teszem fel ezt a kérdést, akkor jó, na de hogy egy tinilánynak ne legyen más szórakozása...............
Biztosan vicces mások bőrébe bújni. Bár nem tudom, inkább nem. Menj orvoshoz -ha még olvasod.
18/18 anonim válasza:
Mekkora perverz! :) :)
Amúgy a kutyapóz, szerintem. A "természetben" is ez a nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!