PCOS (Met-et, Merck-et szedő) sorstársak! Feltennétek nekem a saját görbéteket, hogy lássam gyógyszerrel hogyan alakul/alakult a hőtök?!
Szia!
Nekem ez nagyon babagyanús görbe.Még nem teszteltél?
Mindig ilyen szép volt a görbéd?
Nekem rendszertelen a mensim és kb.1 hónapja szedem a Merckformin xr 500-at (napi 1x500mg-ot).Te mennyit szedsz és mióta?Diétázol és sportolsz mellette?
Nagyon vágyunk már egy babára a párommal!
Az enyém ilyen:
Szióó!
Ez a 2. olyan ciklusom, ahol szép a görbe, az előzőnél meg is jött 14 nappal peteérés után! De most így állok...:))
Nagyon ocsmány görbéim voltak amúgy, említésre sem méltók. Tele köztes vérzéssel, 15 napos ciklusaim voltak, ha 17 napos volt akkor már örültem...pocsék volt az egész, úgyhogy ez a két hónapom az amiről elmondhatom, hogy normális.
Amúgy 2-es típusú diabéteszem van, én is Merckformin XR-t szedek 500 mg-ot és csak este kell bevennem 1 szemet. 1 éve szedem, amúgy mellette diéta és mozgás rendszeresen, legalább heti 3x mozgok! Nagyon utálok mozogni, de az "ő" érdekében mindent hogy minnél hamarabb beköltözzön a pocakomba:))
Jaa, és most 2. hónapja szedem a clostylbegitet, lehet azért is ilyen szép. Most voltam kontrollon és úgy néz ki hogy a cukrom sikerül kordában tartanom!
Úgyhogy kitartás!!!!!!!!
Tesztelni a sok csalódás miatt én már csak szombaton merek, vagy pénteken:)
Gratulálok a kitartásodhoz és a pozitív hozzáállásodhoz!
Nagyon remélem,hogy idén nagyon boldog lesz a karácsonyod!
Ugye majd megírod a teszted eredményét?!
Én is este szedek 1x500mg-ot+e-vitamint(vékony volt a méhnyálkahártyám)+folsavat.
Remélem,hogy az én vacak görbéim is olyan szépek lesznek egyszer,mint most a tiéd!
Igyekszem mozogni és diétázni is(jó sok kitartás kell hozzá),mert én is a baba érdekeit nézem!
Szia!
Ha sikerül rávennem magam és holnap is reggel marad fenn a hőm, akkor én holnap reggel tesztelek!
Igen, nagyon kemény volt hogy rávegyem magam a mozgásra, diétára, amennyire a pénztárcám megengedte..de megérte a szép ciklusért
Most így nézek ki
101209_1291852800_.png
Teszteltem este!!!pozitív lett!!!!:)))))) annyira boldog vagyok...látod hogy sikerülhet????
Diéta, mozgás , gyógyszer és meg lesz az eredménye!!!!!!!
Szívből GRATULÁLOK és nagyon jó egészséget kívánok Neked és a pici babának is!
Remélem,hogy egyszer én is eljutok idáig!!!
Szia! Nekem PCO-ra merckformint írtak fel. Két hónapig szedtem. Elfogyott a doboz. A háziorvosom nem írta fel nekem az újabb adagot, így nem szedtem, de közben kiderült, hogy terhes vagyok. Szóval fel a fejjel. A legnagyobb stresszes munkák közepette fogant meg a kicsikénk. Épp akkor mikor a legkevésbé számítottunk rá. Nagyon nagy a boldogság, de a biztonság kedvéért azért visszamegyek majd az endokrinológushoz. Február végére kaptam időpontot. Addigra kb félidős leszek vagy több. Fel a fejjel! Szép napot!
11 hetes kismama
Szia!
Gratulálok!Jó egészséget mindkettőtöknek!
Bárcsak én is itt tartanék már!
Hány mg-ot szedtél naponta?Neked kellett diétázni és sportolni a gyógyszer mellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!