Fogamzásgátló abbahagyása után mikor jött meg először rendesen a mensitek?
Figyelt kérdés
Babát szeretnénk hamarosan, így abba fogom hagyni a meliane-t, amit már 6 éve szedek. Érdemes az abbahagyás előtt elmenni orvoshoz? Vagy ráérek, ha esetleg nem rendeződik a ciklusom? És ha az abbahagyás után nem jön meg, akkor mennyit kell várni, hány hónap szünet után kell felkeresni a nőgyógyászt? Ti mit tapasztaltatok, amikor abbahagytátok a fogamzásgátlót?2010. dec. 7. 07:58
1/6 anonim válasza:
Én is 6 év után hagytam abba. Nekem nem rendeződött ezért orvoshoz mentem 6 hónap után. Szerintem előbb nem érdemes, hagyni kell időt, hátha rendeződik gyógyszerek nélkül is.
2/6 Manka68 válasza:
Szia!
20 év Anteovin után rendesen 28 napra jött a mensesem, azóta is óramű pontossággal, egészen a pozitív tesztig.
3/6 anonim válasza:
Tavaly hagytam abba előszőr, na akkor volt hogy 40 napra jött meg vagy egyátalán nem, aztán fél év után elkezdtem újra szedni, most (3hónapja) hagytam abba megint, most viszont eddig óramű pontossággal 29-napra, igazából én sem értem.
4/6 anonim válasza:
10 év folyamatos Tri-Regol abbahagyása után pontosan 28 napra jött meg a vérzésem. Rögtön próbálkoztunk. A 3. ciklusban már babás is lettem :-)
16+3 Kismami
5/6 anonim válasza:
én is kb 6évig szedtem, és az első 28 napra és azóta is rendszeres, kopp-kopp, akárcsak előtte, viszont a vérzés maga nem teljesen ugyanolyan, néha engem ez aggaszt
6/6 anonim válasza:
5évig szedtem Yris mitte tabit júniusban hagytam abba utánna kétszer - júliusban és augusztusban- megjött napra pontosan, aztán azóta sem:((( A doki azt mondta hogy még ne aggódjak mert az teljesen természetes hogy a legtöbb nönek tabi után akár 6hónap is kell mire rendezödik a ciklusa...úgyhogy én még várok három max. négy hónapot, aztán megyek hozzá.De én nem akartam hogy rögtön gyógyszerekkel tömjenek meg.Ittam cickafark teát és mintha most éppen igyekezne megjönni, bár nem úgy ahogy mindíg szokott, de szerintem a szervezetem igyekezik rendbe tenni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!