Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6+0 hetesen 13 mm-es üres...

6+0 hetesen 13 mm-es üres petezsák.6+6 hetesen egy 20 mm-es és egy 8 mm-es szintén üres petezsák. A drnő már kaparásra küldött. Ti várnátok még vele? Amúgy lombikos vagyok, nov 5-én 2 kis embriót ültettek be.

Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 14:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Köszi :) Nekünk mondjuk ez a sokadik lombik volt, nektek sokkal előbb sikerülni fog, ha neadjisten most nem is sikerült.
2010. dec. 6. 14:29
 12/19 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek? Ugye rendben van minden?
2010. dec. 11. 13:02
 13/19 A kérdező kommentje:
Hétfőn lesz újabb uh. A nőgyógyászom hcg-t nézett a héten, szerdán 12000 volt ami péntekre irtózatosan megnőtt: 75000.Hát ki érti ezt??? A doki jót lát ebben de hát majd az uh mond meg mindent. Addig még reménykedek.Köszi az érdeklődést!!!
2010. dec. 11. 13:22
 14/19 anonim ***** válasza:
Hajrá! Szorítok! Majd írd meg az eredményt!
2010. dec. 12. 21:05
 15/19 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs semmi változás, a zsákocskák üresek,most értem haza pár perce.A doki tiszta rejtélynek tartja ezt az egész terhességet a hcg nagyon szép emelkedése miatt. Még most sem akarja a terhesésgmegszakítást a lelkiismerete miatt. Inkább elküldött egy profi 4d uh-ra és újabb hcg-re.Ez van, már sírni sem tudok, állok elébe mindennek.
2010. dec. 13. 20:41
 16/19 anonim ***** válasza:
Mi lett Veled/Veletek?Remélem összejött minden:)
2011. aug. 13. 15:26
 17/19 anonim ***** válasza:
mi lett veletek?
2011. nov. 6. 18:25
 18/19 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy csak most írok de most jártam megint errefelé és láttam, hogy valaki érdeklődött, igaz, ez sem ebben az évben volt már. na mindegy, hátha olvasod még. Sajnos 3 üres petezsákos terhességem volt két évvel ezelőtt és be kellett fejezni a terhességet, műtéttel. :-( Idén januárban spontán teherbe estem ami meg méhen kívüli lett, hát, azt is műtét követte. :-(. Nyáron volt egy sikertelen lombikom, 3 embrióból egy sem ágyazódott be. Most készülünk a következő beültetésre de az már csak jövőre lesz. Hát ennyi azóta, sajnos nem jó hírek. De nem adom fel!
2012. nov. 20. 21:15
 19/19 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkolok Nektek!!!
2012. nov. 20. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!