Hány hónapos terhesen látszik a has növekedése?
Figyelt kérdés
Függ az alaktól,ha valaki vékony, karcsú és még alacsony is annak jobban látszik, már a pár hónap?2010. dec. 6. 10:07
1/7 anonim válasza:
Vékony hasfalnál is leghamarabb úgy 10-12 hetesen sejthető.
Alacsony? Nekem akkor csak a 20. héten látszott -
volt égimeszelő kolleganőm majdnem 180 cm volt nála is ugyanakkor - félidősen.-
2/7 A kérdező kommentje:
Ja még csak annyit,hogy például 162cm magas, 47kg hány hónap után látszik meg?
2010. dec. 6. 10:12
3/7 anonim válasza:
18-20 hetesen lesz pocakod azelött még csak sejthető. Főleg mondjuk télen 200 ruha alatt mig nyáron a feszülős felső alatt minden látszik.
4/7 Manka68 válasza:
Szia!
Én 155cm vagyok, 45 kilóval lettem terhes anno, de félidőig semmi nem látszott, csak kemény lett a pocakom, és érzékeny. Utána viszont hirtelen nagyot nőtt.
5/7 Babybogyó87 válasza:
Szia.
Én 178 cm és 65 kg-al kezdtem annó a lányommal, és 17 hetesen látszott rajtam csak.
6/7 anonim válasza:
20 hetes vagyok,most olyan határeset a szimplán duci és a lakik bent vki között..
7/7 anonim válasza:
anyukám 8 hetes terhes és már látszik neki, akkora kb. mint egy sárgadinnye... pedig vékony és 50 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!