Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szülünk 2011-ben? Hogy álltok?

Szülünk 2011-ben? Hogy álltok?

Figyelt kérdés
Van itt olyan, aki ehhez a kérdéshez csatlakozott, és már babát vár? Nagyon örülnék, ha írnátok!
2010. dec. 5. 18:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Szia 11.06-os, koszi igen pontosan igy van, az elso a kisfiu, a masodikat nyilvan nem tudjuk :-))
2010. dec. 6. 20:07
 22/24 anonim ***** válasza:
hali! Egy missed ab után van egy meseszép 10 hónapos kisfiam. Januárban kezdünk újra próbálkozni, mivel azonban az első két terhesség egyetlen alkalomból legelső hónapban összejött, nagyon remélem, hogy januárban meg is fogan a kistesó. És akkor szeptemberi baba lesz apuka szülinapjára:)))))
2010. dec. 7. 20:25
 23/24 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Mi újság? Jó hírek?

Én írtam, hogy szeretnék augusztusban szülni, hát egyre inkább úgy néz ki, hogy fogok is csak ne legyen semmi baja. Augusztus 16-re vagyok kiírva. Kedden töltöm a 12. hetet.

2011. jan. 27. 09:34
 24/24 anonim ***** válasza:
szia! Előtted író vagyok. Még semmi, az első nemvárt megjött januárban:( Jövő hétre nem várom a következőt.
2011. jan. 27. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!