Általában mindig 5 napig szokott tartani, és minden nap van bőven vérzésem is! Most viszont csak az első 2 nap volt erősebb vérzés, a többi 3 nap szinte semmi. Hány napot számoljak most a ciklusomnak?
Figyelt kérdés
Általában mindig 5 napig szokott tartani, és minden nap van bőven vérzésem is! Most viszont csak az első 2 nap volt erősebb vérzés, a többi 3 nap szinte semmi, tampon sem kellett, csak egy intim betét, ami szinte nem is volt foltos, és véres! Most akkor a ciklus.hu oldalon jelöljem be mind az 5 napot, hogy mensiztem?, vagy csak az első 2-3 napot, amikor azért tényleg kellett még tampon is pl! Hmm? Mit tegyek? Köszi! :))2008. jan. 16. 08:42
1/3 anonim válasza:
szia.
Az előző havi mensi első napjától, a mostani mensi első napjáig tart a ciklus. A mensis napok, már a köv. ciklus napjai.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Igen csak annyit jelölj be ameddig tartott! Nekem is volt ilyen és csak 2 napot jelöltem be!
Szép napot!
3/3 anonim válasza:
A ciklus.hu-n be lehet állítani, hogy vérfolt, gyenge vérzés, közepes, erősebb vérzés stb. De a menses első napja a lényeg. Én bejelölném (bejelölöm) minden napomat még a barnázást is, mert a nőgyógyom szerint az is beleszámít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!