Ma kéne megjönnie, hálisten nem jött meg eddig. De sürü fehér folyásom van. Ez baj? Vagy ez jó jel?

Én is úgy olvastam, hogy száraznak kell lennie terhesség esetén a nem várt mensi előtti napokban. Viszont nekem az tűnt fel, hogy sok fehér folyásom volt. Azt is olvastam, hogy aki folyást tapasztal, annak a ciklusa többi napján is több folyása volt mindig mint annak aki szárazságot. Tehát ezt nem érdemes terhességre utaló jelnek venni önmagában.
Viszont a mensi előtti egy-két napban vizes folyásnak kell jelentkeznie mindenkinél, mert a nyálkaleválás előtt a víz ürül ki először.
Ha neked nem ilyen, hanem tényleg az a sűrű fehér, akkor az én esetemből kiindulva, babára szavazok.
Írd meg légyszi, mi lett a teszt eredménye. Mikor tesztelsz?

Én azt mondom, nálam ugyanolyan volt, mint most amit leírtál. Ha nem vizes, az jó.
Írd meg majd légyszi az eredményt, ne felejtsd el! :)

Szerintem már tesztelhetsz simán. De ha nagyon tutira akarsz menni, akkor várj még két napot.
Ha kibírod...:)
Drukkolok
előző

Ó, hát nekem az első terhességemet már a mensi előtt 3 nappal kimutatta! A DM-ben jókat lehet kapni, de gondolom a Rossmannban is. Én HCG-line-vel teszteltem a második babát, de szerintem mindegy hogy milyet veszel, legalábbis én sokfélét használtam és mindegyikkel elégedett voltam. De van akinek egyik-másik nem válik be.
Szerintem tesztelj most egyet, akár már így délután is, vagy holnap reggel, az biztosabb.
Szerintem babás vagy!
de barátnőm meg mondta h neki pár nap mulva se mutatta ki
hanem 1 hét mulva.bár kinek-hogy.és ezek az olcsóbbak is kimutatják most?amik a patikába vannak?nem akarok drágát venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!