Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem értem az ovutesztet. Hogy...

Nem értem az ovutesztet. Hogy működik? Tüszőrepedés előtt vagyok

Figyelt kérdés

Lenne egy kérdésem hozzátok

Tüszőrepedés meghatározásakor LH tesztnek minden nap erősödnie kell?vagy ez csak a jóstesztelésre érvényes?

10-14cn között semmi erősödés, néha halvány csík van, néha semmi.

Egyszer csak hirtelen erős 2 csík lesz? vagy itt is érvényes, hogy naponta erősödő teszteket kellene produkálni?(persze minden nap egy időben 17:00 kor tesztelek)

Kicsit elkeseredtem, most használom előszőr, azt hittem napról napra erősebb lesz majd, tr előtt meg nagyon erős... :(

Hogy működik ez?

Tojcsis nyák 13cn en (tegnap)petefészek szurka mától van, hő alacsony még

Köszi előre is

2010. dec. 4. 14:51
 1/3 anonim ***** válasza:

A folyamatos erősödés csak a jóstesztelésre érvényes.

Amikor a tüszőrepedést akarod előre tudni, akkor a teszterősödés nélkül, akár egyik napról a másikra is pozitívra válthat (azaz két erős csík lesz rajta). Amikor pozitív, akkor tudhatod, hogy 1-2 napon belül ovulációd lesz, és ideje akciózni. Ilyen egyszerű.

2010. dec. 4. 14:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Ja, és ha hosszabb ciklusaid vannak, akkor ne lepődj meg, ha nem a 14. napra esik az ovu, hanem későbbre.
2010. dec. 4. 15:00
 3/3 A kérdező kommentje:

oké

azt tudom, mikor lesz kb

csak azt hittem itt is erősödést kell figyelni és ha nagyon brutálerős akkor lesz 1-2 nap múlva tr

köszi az infot:)

MEGNYUGODTAM:)

2010. dec. 4. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!