Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem esem teherbe? A...

Miért nem esem teherbe? A korom miatt?

Figyelt kérdés
38 éves vagyok. Már van egy 3 éves fiam, de szeretnénk neki tesó. De már 15 hónapja próbálkozunk. Igaz az előző terhességemnél is kellett egy év, sőt elötte már volt 2 terhességem, mindkettö elhalt az elején, ott is 1-1 évet kellett várnom. De most már türelmetlen vagyok, hogy kifutok az időből. Azt hittem, hogy egy év most is elég lesz. Reménykedjek még, vagy adjam fel?
2009. jan. 17. 21:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szia! A harmadik válaszoló vagyok. Szerintem mégis csak jó lenne, ha vezetnél högörbét. Ezzel sokmindenre fényt lehet deríteni. A tojásszerü folyás is jó ha figyeled. Táblázatot letölthetsz a babatervezok.otthona.net-röl, vagy a ciklus.hu -ról. Segítenek kiértékelni. Szerintem vezess táblázatot pár hónapig, s ha van valami (vagy ha nincs is) teával, vagy homeos-sal még rásegíthetsz egy kicsit.
2009. jan. 19. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!