Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A tejfelszerű folyás elég...

A tejfelszerű folyás elég nagy mennyiségben előfordul terhesség elején?

Figyelt kérdés

Még öt nap a mensisig ilyenkor vizes átlátszó folyásom szokott lenni, most viszont fehér és olyan sürrüségü mint a testápoló.

Görcsölök is amit szintén nem szoktam a mellem is érzékeny az pedig utoljára akkor fájt amikor terhes voltam a lányommal.Köszi a válaszokat.A CIKLUSOM MINDIG 28 NAPOS .

2008. jan. 15. 19:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de nem valószínű, hogy ez a terhesség jele lenne. Nekem is volt, pedig nem volt fertőzésem, és időben megjött utána...
2008. jan. 15. 21:00
 2/2 anonim ***** válasza:
De viszont lehet a terhesség jele is, főleg azért mert mellfeszülés kíséri. A görcsölés két dolgot is jelenthet: egyszer azt hogy megjön, de jelentheti a beágyazódást is. Szóval ki tudja, majd kiderül, ha megjön v. nem jön meg.
2008. jan. 16. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!