Kinek mennyire erős a teszveszes one step ovuteszten a tesztcsík a pozitív napokon?
Figyelt kérdés
Most használom először ezt a fajtát és azon a napon, amikorra tippeltem az ovut, valóban sokkal erősebb a csík, mint előtte és utána, de nem olyan erős, mint a kontrollvonal.
Esetleg tudnátok képet feltenni?
2010. dec. 3. 18:04
1/5 ketteske válasza:
Nem annyira erősek, mint a kontroll csík, de attól még + nak számít.
2/5 anonim válasza:
Szia. Én teszveszen vettem one step ovutesztet, és azt használom pár hónapja. Még sosem volt olyan erős a második csík, mint a kontrollcsík, vagy legalábbis nem az egész csík volt olyan erős. Van olyan, hogy a második csíknak 2-3 napig kb. fele olyan erős a színe, vagy egy napig majdnem olyan erős, mint a kontrollcsíknak de sosem erősebb. Bocsi, képet nem szoktam csinálni. :)
3/5 anonim válasza:
pont ez a gáz nekem is
én is most használom előszőr, de nekem össze vissza vannak a csíkok
hol van rajta hol nincs
hol erősebb, másnap meg gyengébb:((
és még csak 13cn en vagyok:O
Elvileg határozott erősödést kéne látnom....ááá
tököm kivan komolyan az ilyen hőmérős, tesztelős módszerekkel:((( annyira szeretnék már egy babát
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettetek!
Nekem is kb. olyan, mint az utolsó kommentban lévő képen, akkor ezek szerint normális vagyok:-)
Köszi még egyszer, minden jót Nektek!
2010. dec. 4. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!