Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteéréstől csak a palástfüvet...

Peteéréstől csak a palástfüvet szabad inni, vagy jó a cicka-palást kombó is?

Figyelt kérdés
A ciklusom normalizálása miatt iszom a cickát minden reggel (73 napos volt az előző és akkor is csak barnázás volt mensi helyett, ezt szeretném rendbe tenni), és félek, ha nem iszom rendszeresen, megint kimaradozik.
2009. jan. 17. 18:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Több féle képpen hallottam én is. Azt olvastam, hogy a legjobb ha pé-ig cickafark, utána meg csak palástfű.

Nem voltál dokinál ez miatt?

2009. jan. 17. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Én úgy szoktam, h a menstruációm utolsó napján kezdem el inni a cickafark teát, napi egyszer( 2dl.ízesítés nélkül). Rendszertelen volt a ciklusom, eleinte 66 nap, volt, ma már 42-nél tartok és ezt 3 hónap alatt értem el. Más teát nem kombináltam vele.
2009. jan. 17. 20:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak a ciklusodat szeretnéd rendbetenni akkor csak a cickafark egész ciklusban kivéve a mensi alatt. DE, ha babát is szeretnél akkor pé után már nem szabad cickafarkat inni csak palástfüvet.
2009. jan. 17. 20:15
 4/7 A kérdező kommentje:

Mikor legutoljára voltam orvosnál emiatt, fogamzásgátlót írt fel. Most viszont babát szeretnék.

Utolsótól: miért nem szabad a mensi alatt is inni?

2009. jan. 17. 20:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy vérbőséget okoz és hát mensi alatt ez nem biztos hogy kell. Meg egyébként is kell szünetet tartani ha gyógyteákat iszol.
2009. jan. 17. 20:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és még valami! Utolsó vagyok.

Arra hogy a mensidet normális hosszúságúra beállítsák az orvosok(akiket nem érdekel a sorsod) fog.gátlót írnak fel mert ez a legegyszerűbb. Viszont azért ilyen hosszú mert valami nincs rendben. Túl hosszú és túl rövid ciklusok általában pé nélküliek is szoktak lenni. Én a helyedben nem szedném a fog. gátlót hanem keresnék magamnak egy másik dokit, ha ez a mostani nem hajlandó utánajárni hogy miért ilyen hosszú a ciklusod. A fog. g nem oldja meg a problémát így nem fogsz teherbe esni, ez csak beprogramozza a ciklust,de a baj megmarad.

2009. jan. 17. 20:48
 7/7 A kérdező kommentje:

A tabit már több, mint 1 éve abbahagytam szerencsére. :-) Azóta ilyen össze-vissza a ciklusom. A cickát lassan 2 hónapja iszom, tartottam egy egyhetes szünetet természetesen. Sok orvosnál jártam egyébként, és egyik sem tudta megmondani, mitől nincs szabályos ciklusom...

Most vagyok a 3. cn-en, köszönhetően a cickának és az E-vitaminnak (szerintem). Az első naptól szedem a barátcserjét is. Reménykedem a PÉ-ben, ezért is érdeklődöm a a teák alkalmazásáról. Ha lesz, akkor utána csak a palástot iszom.

Köszi a válaszokat! :-)

2009. jan. 17. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!