Peteéréstől csak a palástfüvet szabad inni, vagy jó a cicka-palást kombó is?
Több féle képpen hallottam én is. Azt olvastam, hogy a legjobb ha pé-ig cickafark, utána meg csak palástfű.
Nem voltál dokinál ez miatt?
Mikor legutoljára voltam orvosnál emiatt, fogamzásgátlót írt fel. Most viszont babát szeretnék.
Utolsótól: miért nem szabad a mensi alatt is inni?
Ja, és még valami! Utolsó vagyok.
Arra hogy a mensidet normális hosszúságúra beállítsák az orvosok(akiket nem érdekel a sorsod) fog.gátlót írnak fel mert ez a legegyszerűbb. Viszont azért ilyen hosszú mert valami nincs rendben. Túl hosszú és túl rövid ciklusok általában pé nélküliek is szoktak lenni. Én a helyedben nem szedném a fog. gátlót hanem keresnék magamnak egy másik dokit, ha ez a mostani nem hajlandó utánajárni hogy miért ilyen hosszú a ciklusod. A fog. g nem oldja meg a problémát így nem fogsz teherbe esni, ez csak beprogramozza a ciklust,de a baj megmarad.
A tabit már több, mint 1 éve abbahagytam szerencsére. :-) Azóta ilyen össze-vissza a ciklusom. A cickát lassan 2 hónapja iszom, tartottam egy egyhetes szünetet természetesen. Sok orvosnál jártam egyébként, és egyik sem tudta megmondani, mitől nincs szabályos ciklusom...
Most vagyok a 3. cn-en, köszönhetően a cickának és az E-vitaminnak (szerintem). Az első naptól szedem a barátcserjét is. Reménykedem a PÉ-ben, ezért is érdeklődöm a a teák alkalmazásáról. Ha lesz, akkor utána csak a palástot iszom.
Köszi a válaszokat! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!