Vett már valaki X-epil terhestesztet? Mennyibe kerül? Mennyire érzékeny?
Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 20:28
1/9 anonim válasza:
25-ös, nekem a nemvárt után két nappal negatív volt, aznap csináltam még egy szintén 25-ös facellét(rosmanos olcsó)az pedig egyértelműen erős pozi volt, olyan kis ropi az xepil szerintem nem szív elég nedvességet magába. Lehet pár nap múlva már az is mutatott volna valamit.
2/9 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerül?
2010. dec. 2. 20:38
3/9 anonim válasza:
A papírcsíkos két darabos hat-hétszáz körül volt.
5/9 A kérdező kommentje:
nagyom köszöntem!
2010. dec. 2. 20:44
7/9 anonim válasza:
Nem egyszerűbb elmenni a drogériába, és megnézni? Vagy beírod a neten, biztos lesz valahol ajánlott ár..
8/9 A kérdező kommentje:
Persze,a drogériában biztos egyszerűbb lenne megnézni,ha lenne a környéken drogéria. Egy kis por városban lakom,amit már volt,hogy lefokoztak faluvá,de aztán megint város lett. Iszonyat sz.. hely.
Néztem a neten azóta. Ja,és a gyógyszertárban nálunk nem lehet kapni.(az egyikbe, a másikba nem mentem el,az messze van.) Így gabriell vettem,ami - lett. (ha érdekel)
2010. dec. 27. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!