Hogyan vehetem észre, hogy terhes vagyok, ha gyógyit szedek a ciklusom beállítására?
Figyelt kérdés
Pár hónaapja cisztám lett,emiatt gyógyit írt fel a dokim,ami szépen el is tüntette.Azóta is szednem kell,ami 28 napos ciklusokat csinált nekem percre pontosan.Babát szeretnénk,így ezerrel próbálkoztunk a párommal.Éreztem a peteérést jan 1-én,aztán később a hasam alja napokig szúrkált-sőt ez a mai napig megvan,kevésbé megjövőseninkább másképp.13-án kellett volna megjönnie,de semmi,majd tegnap egy pici barna,ma délután pedig sötét bordós.Kérdésem,mi kavarhat be így a gyógyinak,ha eddig tökéletesen működött?Talán újabb ciszta,vagy terhesség?Adjatok tanácsot,ha tudtok!2008. jan. 15. 17:40
1/1 anonim válasza:
Ha terhes vagy azt úgyis észreveszed.Érzékeny a cicid, esetleg van hányingered stb.Bármi bezavarhat a gyógyszernek. Lehet hogy megjön, de lehetsz terhes is. Csinálj tesztet. Menj el a dokidhoz és beszéld meg vele.Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!