Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagy nem terhes?

Terhes vagy nem terhes?

Figyelt kérdés

januar 3an volt peteeresem ekkoruli napokban elotte is utanna is akkor is voltunk egyutt.mensimnek 17en (nem )kene megjonnie.napokkal ezelott ereztem derek es hasfajast,kb 4 napig de nem jott meg pedig azthittem mert ugy fajt.az osszes jelem jelenleg:eros folyas,nedves folyton,es a hom nem esett le pedig ha 17en megjonne ma mar elkezdett volna lemenni.(mint az elozo honapokban)szerintetek lehetek babas?a mell fajas az a mensi kimaradas utan szokott lenni?ilyenkor meg korai lenne egyeb tunet ugye?

koszi a valaszokat

2008. jan. 15. 17:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Lehet mindkettőnek a jele.

Nekem kimutatta a teszt mensi előtt 2 nappal, csinálj szerintem 1-2 nap múlva. Attól függ, mennyi hcg-d van.

Nekem is ilyen tüneteim voltak (bár ez elég egyén függő), még a tesztezés után is azt hittem, hogy megjön, olyan érzésem volt.

Sok sikert, szorítok.

2008. jan. 15. 17:26
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen érzéseim voltak és teszteltem mensi előtt két nappal. meglepődtem, mert pozitív lett. Azóta 6 hetes vagyok most kezdtem el hányni:-( Sok sikert!
2008. jan. 15. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!