Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges beágyazódás? Ha...

Lehetséges beágyazódás? Ha érdemes akkor mikor csináljak tesztet? Többi lent.

Figyelt kérdés

Júniusban hagytam abba a tabit, és augusztusban jött meg utóljára. Voltam dokinál,megvizsgált, azt mondta hogy minden rendben van velem, egyszerüen várjak pár hónapot - ö 6hónapot javasolt- amíg a testem magától rendezödik.Októberben ittam végig cickafark teát, két bögrével mindennap, de az utóbbi másfél héten abba hagytam, mert azt hallottam hogy kis szüntet kellt tartani. Közben természetesen többször is voltam a párommal, föleg hétvégéken majdnem mindennap.Az utóbbi idöben volt eröteljes átlátszó szintelen, szagtalan folyásom - a doki szerint ne aggódjak- de pár napja éreztem a petefészkeimnél és az alhasamban olyan..hogy is mondjam húzódó érzést, nem feltétlenül görcs ..furcsa volt. Aztán két napja reggel amikor pisilni voltam a vécépapiron az átlátszo folyás helyett rózsaszínes volt kicsit a vécé papír - enyhén véres tehát- aztán egész nap semmi...tegnap már kicsit jobban éreztem az alhasam de nem görcsölt erösen csak megint ez a húzodó szúró érzés kicsit..és megint volt pár csepp vér. Már kezdem nagyon örülni hogy végre megjön olyan sok idö után, de a vérzés elmaradt, viszon ma reggel is volt hogy nagyon pici vér volt a nyákban amit kitöröltem, de aztán egész nap semmi. Az utóbbi napokban egyfolytában melegem van - amíg a párom fázott, én topban futkostam itthon- és a melleim mintha nagyon kicsit érzékenyebbek lennének vagyis ha a kezembe fogom öket akkor fájnak kicsit föleg a mellbimbó körül, és reggelente meg délelöt egyfolytában émelygek...

Szerintetek lehetséges hogy baba lenne a dologban, vagy forduljan megint orvoshoz mert ez a hormonzavartól van?

Ha a beágyazódás vérezgetéssel jár akkor tarthat az több napig is?...nem tudok túl sokat erröl a témáról, ezért jó lenne ha írnátok pár tanácsot és tapasztalatot.

Ha esetleg baba lenne a dologban akkor mikor lenne érdemes tesztelni?

Elöre is köszi.

2010. dec. 2. 15:07
 1/2 anonim ***** válasza:
2010. dec. 2. 15:12
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm az oldalt olvasgattam, de igazán az én kérdésemre eddig egy sem adott választ!

Jó lenne ha valaki írna valamit és nem csak gyüjtö thread-eket küldene...elöre is köszi

2010. dec. 2. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!