A menstruáció mindig a peteérést követően 14 nappal van?

Igen. Mindíg a második része állandó a ciklusnak. Nekem is így volt, csak 35 napra. De ezt megerősítheted, ha méred a hődet, és figyeled a folyásodat. Nekem így sikerült elkapni a megfelelő pillanatot. Most 5 hetes vagayok.
Sok sikert!!!

Nem igaz!
Viszont az a jó, ha 14 nap a különbség a mensi és a pé közt.
Ha rövidebb, vagy hosszabb ez az idő, akkor gond van.

mindig 14 nappal van a peteérés után.nem 13,nem 15.14!!!!ha esetleg késik a mensi az nem azért van mert a peteéréshez viszonyítva 1-2 napot csúszott a mensi,hanem azért mert a peteérés csúszott.tehát nem a 14. napon volt,hanem pl.a 6.-on.de ehhez számítva mindig 14 nap a mensi.
higgy nekem ebben dolgozok.

Utolsónak: lehet, hogy ebben dolgozol, DE nincs igazad:
és ebben van a passzus, miszerint: "Typically, the luteal phase is around 10-16 days in length. A luteal phase that is fewer than 10 days may be too short for successful implantation to occur."
A wikipedia-n:
[link] itt ezt írja:
"While luteal phase length varies significantly from woman to woman, for the same woman the length will be fairly consistent from cycle to cycle."
Egyébként én CSAK biológus vagyok, de nekünk úgy tanították, ahogy a wiki mondja... hogy egy személynek MINDIG egyforma, de nőként változik.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!