Akinek a beágyazódás környékén viszaesett a hője, mennyire eset vissza és hanyadik dpo-n?
Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 09:08
11/17 anonim válasza:
Szuper szépen megy fel a hőd!! Remélem az enyém is visszamászik, mert esett picit.
12/17 A kérdező kommentje:
Szia!
Ma így állok: [link]
Ma kicsit később keltem és lehet ezért ment megint feljebb a hőm.
Szorítok mindkettőnknek.Hogy alakult mára a hőd?
Van 4 10es tesztem és 2 25ös.Lehet egy 10etelövök a hét elején.Péntekig bizti nem tudok várni.
2010. dec. 5. 11:25
13/17 anonim válasza:
Az én hőm stagnál, se fel nem megy se le:) én teszteltem de sajna negatív lett, pár nap múlva újra megpróbálom, hátha.
15/17 anonim válasza:
Sajnálom:((, de amíg nem jön meg van remény, nekem a hőm feljebb ment és még nem kezdtem el barnázni, ugye péntekre nem várom, ilyenkor már elvileg barnázni szoktam, de hosszú még a nap:(( úgy félek tőle.
16/17 A kérdező kommentje:
Nekem se jött meg még,csak barnázok.Veled azóta mi helyzet?
2010. dec. 9. 15:52
17/17 anonim válasza:
Szia, nekem tegnap előtt este volt egy rózsaszín folt a papíron azóta semmi az ég világon, nem jött meg, nincs pecsételés pedig szokott lehet majd ezután, viszont még hosszú a nap:(teszt negatív lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!