Clearblue teszt tényleg hamarabb kimutatja mint a többi? De hogy lehet ez, hiszen 50es érzékenységű.
Nem kell sasolni!!!
2 percen belül mutatja az eredményt,addig egy homokóra villog a kijelzőn.
Vagy egy pozitív jelet vagy egy negát mutat!
Tényleg nagyon jó!!!
itt egy link a tesztről:
A digitális nekem kimutatta menzesz előtti 5. napon, a sima DM-es pedig a 4. napon. Nekem bevált mindkettő teszt. Míg, pl. a Qupido (10-es) sem nem akkor, se nem a menzesz előtt 1 nappal nem mutatta ki.
Azért mutatja ki a ClearBlue egyrészt sokszor hamarabb, mert nagyon jó minőségű, az egyik legjobb minőségű teszt amúgy, én kipróbáltam szinte az összeset pár hónap alatt (rengeteget vettem és teszteltem, nem sajnáltam a pénzt rá). Másrészt azért is mutatja ki állítólag, mert a vége nagyon jó nedvszívó képességű és így nagyon sok vizeletet szív magába és abból már ki tudja mutatni.
Ami még nagyon bejött nekem, az a DM-es Corax Be Sure (szintén sugaras teszt), sokkal olcsóbb, mint a ClearBlue és szintén kimutatta a menzi előtti 4. napon.
A Gabriel sem vált be, de egyik kazettás teszt sem.
Szerintem változó, kinél mi válik be. De a ClearBlue-ról tudom, hogy többségében kimutatja hamar a terhességet. Nemcsak nekem, de sok ismerősömnek, rokonomnak, és ahogy olvasom a neten is sok embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!