Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nekem is mint látom itt...

Nekem is mint látom itt sokaknak a véleményetekre lenne szükségem, hogy van-e esély arra, hogy kisbabát várok?

Figyelt kérdés
Okt 1. -jén volt meg utoljára 29 30. -án volt pecsételő vérzésem csináltam kettő tesztet mind a kettőn halvány csík volt. Elmentem orvoshoz nov 11. -én petezsákot nem látott. Azt mondta ha két múlva nem jön meg menjek vissza. Hát nem jött meg de most nem tudtam vissza menni az orvoshoz. Nőttek a melleim és fájnak szédülök, fáradt vagyok néha ha hirtelen megmozdulok nyilal a petefészkembe. Az alhasamat folyamatosan érzem, megvan duzzadva. Hol azt érzem hogy mindjárt éhen halok hol pedi semmire se bírok ránézni Ti mit gondoltok?
2010. dec. 1. 13:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet baba.

Nekem sem láttak ennyi idősen semmit,most meg 1,5 éves a kislányom.

Ne haragudj,nem akarok tolakodni,de ma szerda van,hogy lehet hogy csak pénteken tudsz tesztet venni?

2010. dec. 1. 16:06
 12/17 A kérdező kommentje:
Értem. Jogos a kérdésed, hogy miért csak pénteken! Én falun lakom és nálunk még annyira maradi a hely, hogy nincs gyógyszertár, háziorvosnál van kisebb patika ha bemennék biztos tudna adni de oda nem akarok bemenni, mert pletyka beindul egyből a semmire! Gondolom érted mire gondolok, mert ha van baba még egy két hétig titokban akarnám tartani! Párom pénteken jön haza és akkor kocsival megyünk úgyis vásárolni, így majd akkor veszek, csak nekem nincs jogsim!
2010. dec. 1. 16:24
 13/17 anonim ***** válasza:

Á,értem,oké.

Ismerős helyzet,laktam én is falun,ahol így mentek a dolgok.

Majd azért jelentkezz még,szerintem többen is várjuk,hogy mi lett.

Üdv

2010. dec. 1. 17:32
 14/17 A kérdező kommentje:
Persze mindenképpen megírom, csak ez a várakozás......
2010. dec. 1. 19:37
 15/17 A kérdező kommentje:
Ma vérzett az orrom életemben most először, de egész délelőtt fájt a fejem! Ez nem függ össze a terhességgel nem?
2010. dec. 2. 14:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem,szerintem ez nem függ össze,báááááááár,anno mikor olvasgattam a terhességről,azt olvastam,hogy amikor az ember várandós furcsa,szokatlan dolgokat képes a szervezete produkálni! :-))
2010. dec. 2. 16:27
 17/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nos a sors fintora, hogy megvettük a tesztet, hazaértünk teljesen már beleéltük magunkat erre megjött. Legszivesebben kidobnám a tesztet! De hát ha szükségem lesz rá később! :(
2010. dec. 3. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!