Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi kb. az esélye, hogy az...

Mennyi kb. az esélye, hogy az ember lánya rögtön teherbe esik?

Figyelt kérdés
Kb. mennyi az az idő, amennyi eltelik a próbálkozás megkezdésétől a teherbeesésig?
2008. jan. 15. 13:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Ez egyénenként változó.Egyböl teherbe esni nehezebb.Nekünk 11 hónapra volt szükség.Lehet,hogy neked nem kell sokáig várnod.

39hetes kismama.

2008. jan. 15. 13:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem például "elsőre" sikerült, tehát valóban egyénenként változik. Ez az első gyerkőcnél volt, a másodikat most tervezzük, két hónapja próbálkozunk, remélem, hogy most sem kell sokat várnunk:)

Drukkolok nektek....

2008. jan. 15. 13:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen változó, szerintem itt egyéni véleményeket, tapasztalatokat hallasz. Van, aki nem is szeretne babát és egyből besikeredik neki.

Mi is elég régóta együtt voltunk a férjemmel, de nem olyan aktívan. Aztán elszántam magam, most vagy soha. Szinte mindennap együtt voltunk és most 7 hetes terhes vagyok. Ha így nézem, végülis egyből összejött:)

2008. jan. 15. 13:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Első babánk 3 hónapra jött össze, de sajnos nem maradt meg.Aztán 2 évig nem estem teherbe.Közben új kapcsolatom lett, újra fogamzásgátló, és elhatároztuk a babát, abbahagytam a gyógyszert, gondoltam várok 3 hónap tisztulási időt, de rá 2 hétre teherbe estem:-)).Szóval igen ,ez egyénenként más és más.Remélem hamarosan sikerül neked,sok sikert!

2008. jan. 15. 15:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Az első terhességemnél egyetlen alkalom elég volt. Másodszorra úgy gondoltam, több idő kell, és megint elsőre sikerált. Szóval ez egyénenként változó! Jó próbálkozást!
2008. jan. 15. 16:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Hát ez tényleg egyénenként függ!Nekem pl 8hónapra sikerült,pedig folyamatosan próbálkoztunk.Most próbálkozunk a másik babával,de már 2hónapja.Remélem nem kell 8honapot várnom.Sok sikert!21éves anya
2008. jan. 15. 17:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Mi 24 hónapja!!várunk a gólyára,2 vetélés,1 méhen kívüli eddig a mérleg.Van olyan barátnőm,akik 13 év próba után lettek ikerbaba szülők,van olyan pár barátom,ahol együtt 6 évig próbálkoztak,nem jött össze,különváltak,3-3 hónap együttélés után mindkettő bejelentette a nagy hírt.De olyan is van,akik ímmel-ámmal védekeztek csak,és 2 évig semmi,aztán 2006.aug.-ban azt mondták,hogy most vagy soha,és még a napot,meg a helyet is tudják,hol esett teherbe a csaj.Én pedig 24 hónapja várok,és várok és várok.....Nektek több és gyorsabb sikert kívánok!Egy (24 éves)öreg róka
2008. jan. 17. 17:15
 8/8 anonim válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Másfél évvel ezelőtt azt hittem, hogy a fél éves fogigátló szedés után rögtön a nászéjszakán teherbe esek...mint már írtam, ennek 19 hónapja.Nálunk valószínűleg a sok stressz a gond, mert eü probléma egyikünknél sincs (másfél év sikertelenség után ajánlatos elmenni kivizsgálásra!). Férjemmel családi vállalkozásunk van, alkalmazottak, stressz, stb., ami valószínűleg jobb, mint bármelyik fogamzásgátló! Ha úgy döntöttetek, hogy babát szertnétek, lazítsatok, utazzatok és bújjatok minél többször ágyba! Sok sikert hozzá!!!
2008. jan. 19. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!