Meg lehet különböztetni, hogy vajon petefészek ciszta vagy terhesség eredményezte a pozitív terhességi tesztet? FONTOS?
Két határozott pozitívat teszteltem múlt héten, még nem tudtam elmenni a nőgyógyászhoz (a hétre nem tudtak időpontot adni, a jövő hetemet pedig még nem tudom, így nem tudtam időpontban tárgyalni a köv. hetet illetően), ma viszont teljesen bepánikoltam, hogy mi van, ha nem is vagyok terhes és csak egy vacak ciszta járatja velem a bolondját.
Ciszta esetén van valami eltérés a tünetekben? Ciszta okozhat a beágyazódás várható idejében pecsételő vérzést és egy nagyon kicsi barna folyást? Én csakis ezért gondoltam arra, hogy esetleg terhes lehetek, ezért is csináltam meg a tesztet. Határozott pozitív lett, azóta már késik is rendesen 5 napja. Időnként érzem a mindjárt megjön érzést, de mégis azt is érzem, hogy nem fog megjönni.
Már szedek terhesvitamint és folsavat, napról napra egyre jobban érzem magam, igaz a hasam puffad és feszül, a derekamba sugárzik egy kis sajgás, de egyébként jól vagyok, talán ezért is pánikoltam be, hogy ez nem is terhesség.
Akinek volt már olyan tapasztalata, hogy ciszta eredményezte a teszten a pozitív eredményt, az kérem írja le, hogy mit tapasztalt? Míg el nem jutok az orvoshoz, addig is magamtól hátha ki tudom logikázgatni.
Köszönöm
Elnézést, hogy eddig nem tudtam írni, de nem voltam gépközelben.
Már 9 hetes vagyok.
7 hetesen voltam az orvosnál. Már védőnőnél is voltam.
Nagyon boldogok vagyunk. Szüleinknek is elmondtuk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!